medrek.se

Erfaren specialistläkare till ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-16

Ansök nu

Erfaren specialistläkare till ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus

Om oss

Ögonmottagningen på Norrtälje sjukhus bedriver ögonsjukvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi är en mindre enhet med engagerade medarbetare och hög trivsel. Tillsammans arbetar vi aktivt med ständiga förbättringar i samverkan med våra patienter. 
 
Norrtälje sjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete mellan enheterna. Nyligen kom vi på en andra plats i Dagens medicins rankning av mindre sjukhus i hela landet.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete där du bidrar till utvecklingen av ögonsjukvården i Norrtälje kommun. Vi bedriver verksamhet inom allmän och akut oftalmologi inklusive glaukom. Vi arbetar i team med läkare, undersköterska, ögonsjuksköterska och medicinsk sekreterare. Vi finns på Norrtälje sjukhus, vilket innebär att verksamheten förutom elektiv öppenvård även innefattar akut- samt konsultverksamhet från avdelning, IVA och akutmottagning. Tjänstgöring dagtid, ingen jour eller helgtjänstgöring. Möjlighet till visst distansarbete finns.
Anställningsform, omfattning och tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Provanställning kan tillämpas.
 
Om dig
Specialistläkare med bred kompetens inom allmän oftalmologi. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. För bästa kommunikation med patienter och medarbetare behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Erfaren specialistläkare till ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus

TioHundra