medrek.se

Erfarna och engagerade gruppchefer sökes till Sterilteknik Solna respektive Huddinge

Regioner
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Erfarna och engagerade gruppchefer sökes till Sterilteknik Solna respektive Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset har påbörjat en förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården där tekniken är en given medspelare. Vårt nybyggda universitetssjukhus står klart och blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv där vi bidrar till utvecklingen av vården genom innovationspartnerskap med tillverkare och leverantörer.

Den steriltekniska enheten är en extremt viktig serviceenhet med huvudsakligt uppdrag att tillgodose opererande verksamheter med steril operationsutrustning samt engångssterilt material. Inom enheten packas och steriliseras instrument till operationsavdelningar, mottagningar, vårdavdelningar, vårdcentraler samt forskningsavdelningar och privata kunder.

Steriltekniks uppdrag är att säkerställa de myndighetskrav som finns för produktion av sterila medicintekniska produkter genom kvalitetssäkrade disk- och autoklaveringsprocesser för flergångsinstrument främst mot opererande kliniker men även mot övriga kunder internt och externt.

I Solna har vi en ny sterilteknisk enhet med modern maskinpark och i Huddinge står vi inför en spännande tid då nya lokaler troligtvis kommer stå klara för inflytt i början av år 2020.

Om tjänsten
Vi är inne i ett intensivt arbeta att bemanna upp samt utveckla de båda enheterna. Nu söker vi två gruppchefer, en till Huddinge och en till Solna.

Ert uppdrag som gruppchef blir att leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten och medarbetare tillsammans med befintliga enhetschefer. Ni kommer rapportera till enhetscheferna och kommer ingå i en ledningsgrupp.

Ni kommer vara involverade i kvalitetsarbete och förbättringsarbete samt delta i rekryteringar och vara med att skapa förutsättningar för att arbeta utifrån de direktiv och riktlinjer som finns och som leder oss i riktning mot vår vision - två steriltekniska enheter i världsklass.

Du kommer att ha många kontaktytor inom Karolinska och arbeta i nära samarbete med chefer från andra verksamhetsområden och med de projekt som just nu pågår inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker
Vi söker dig med intresse av att arbetet nära golvet och personalen. Det är viktigt att du är lyhörd, tillgänglig, lösningsorienterad samt har beslutsförmåga. Du är intresserad av att bygga team och vårda personal för att upprätthålla trivsel och kvaliteten i vårt arbete.

Vi har dagliga styrningsmöten samt regelbundna förbättringsmöten och arbetar med att implementera en del verktyg ifrån exempelvis Lean. Vi vill höja kompetensen kring processer och kvalitetsarbete.

Du är intresserad av att utveckla verksamheten för Karolinskas bästa och kan agera prestigelöst och söka samarbeten. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet från medarbetarna. Du är lyhörd för kundens behov och har förmåga att se till helheten. Du kan organisera arbetet på ett effektivt sätt.

Önskvärda egenskaper är också att du är resultatinriktad, produktiv och har stor ansvarskänsla. Då arbetet innebär kontakt med vårdpersonal, leverantörer och medarbetare är det viktigt med en god serviceanda och ett positivt bemötande.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har höga produktions och effektiviseringskrav på oss vilket gör att erfarenhet ifrån industrin och Lean-baserade verksamheter är meriterande.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning eller annan likvärdig kompetens.
  • Chef/ledarskapserfarenhet samt kunskap om att leda organisationers förändrings- och utvecklingsarbete är ett krav.
  • Tidigare erfarenhet ifrån industri, sterilteknik eller renrumsmiljöer är meriterande.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • Erfarenhet av arbete med t.ex. produktionsplanering och sterilgodshantering är en merit.
  • Erfarenhet av dokumentationsstyrning är meriterande.

Välkommen att söka!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Erfarna och engagerade gruppchefer sökes till Sterilteknik Solna respektive Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset