medrek.se

Erfarna sjuksköterskor till kriminalvården för uppdrag i hela Sverige

Ansök nu

Erfarna sjuksköterskor till kriminalvården för uppdrag i hela Sverige

Vi söker
Vi söker erfarna sjuksköterskor tilll kriminalvårdsanstalt/häkte i hela Sverige. Här har du förutsättningar att ge god vård och se till varje individs behov. Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom akutsjukvård och/eller psykiatri samt gärna med erfarenhet av kriminal- och beroendevård. Men inget krav. Du arbetar i team tillsammans med läkare och psykolog samt övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tveka inte att ta dig an detta utvecklande uppdrag!

Arbetsuppgifter
Sjuksköterskerollen i kriminalvården är självständig och ställer höga krav på kompetens och bedömningsförmåga. Det krävs också att du i din yrkesutövning följer kriminalvårdens lagar, föreskrifter och upprätthåller hög säkerhet i samarbete med kriminalvårdare.
-Bedömning och behandling av psykiska och fysiska hälsotillstånd
-Tidsbokad mottagning
-Assistera/förbereda läkarmottagning
-Iordningställa samt administrera läkemedel

Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Erfarna sjuksköterskor till kriminalvården för uppdrag i hela Sverige

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering