medrek.se

Erfarna undersköterskor sökes till Tema Inflammation och Infektion (K84) i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-26

Ansök nu

Erfarna undersköterskor sökes till Tema Inflammation och Infektion (K84) i Huddinge

Är du utbildad undersköterska och önskar en tydlig fortsatt utveckling inom ditt yrke? Då är vi arbetsplatsen för dig.  

Avdelning K84, som ingår i Tema Inflammation och Infektion och Tema Cancer, vårdar patienter med lungmedicinska sjukdomar så som Astma, KOL, Lungfibros och Lungcancer.  

Hos oss är vårdutveckling ett prioriterat område för att kunna erbjuda våra patienter en god och säker vård.  

Vi erbjuder dig  

Karriärmöjligheter i form av att du kommer ansvara i arbetet kring våra Vårdutveckling och/eller Kvalitet och Patientsäkerhetsområde.  

Utbildningsmöjligheter  

Steg 1 och 2 i kompetenshöjande intern undersköterskeutbildning  

Kompetensutveckling  

De det första året ses som en lärande period där du får möjlighet att kompetensutvecklas i lungmedicinskt omhändertagande. Inom detta omhändertagande återfinns utveckling kring exempelvis:  

Omhändertagande av cytostatikavfall  

Inhalationer  

Pleuradränage  

Ventilatorbehandling (CPAP och BiLevel)  

Om tjänsten  

Du kommer arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter på en akut lungvårdsavdelning. Exempelvis kommer du att arbeta med basal omvårdnad, omläggningar samt olika provtagningar efter delegering. Du kommer att ansvara för våra lättvårdspatienter som sköts endast av undersköterskor.  

Vikariat i 6 månader med chans till förlängning och fast tjänst 

Vi söker  

Vi söker dig med ett intresse av att utveckla dina färdigheter inom undersköterskeyrket. Du är intresserad av både Vårdutveckling och Kvalitet och Patientsäkerhet. Du har ett etiskt förhållningssätt gentemot patienter, närstående och naturligtvis även dina kollegor. Du är ansvarsfull i din yrkesutövning.  

Kvalifikationer  

Krav: Undersköterska med adekvat utbildning och minst 3 års erfarenhet inom akutsjukvården. 

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård inom lungsjukdomar är meriterande. 

Välkommen med din ansökan!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

-----------------------------------

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Lilian Tillqvist 

Chefsjuksköterska
 072-595 59 54

Fackliga representanter

Kommunal: Anne-Li Karlsson 0858582084

 

Dela detta jobb

Erfarna undersköterskor sökes till Tema Inflammation och Infektion (K84) i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset