medrek.se

Vi erbjuder  

Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens sjukvård? Då skall du söka till oss!  

Funktion Akut kommer flytta in till nya lokaler i NKS nu i oktober. Därför söker vi fler erfarna undersköterskor som kan bidra med sin erfarenhet i vår nya avancerad akutsjukvård på akutvårdsavdelningen AVA. Där ska vi arbeta i mer specialiserade och vårdintensiva arbetsteam för ta oss ytterligare vidare i omvårdnadsutvecklingen.

Om tjänsten  

Inom Funktion Akut i Solna bedrivs både öppen- och slutenvård. Vid våra slutenvårdsavdelningar, AVA1 och AVA2, vårdas patienter med huvudsakligen förväntad kort vårdtid och olika internmedicinska, infektiösa eller kirurgiska tillstånd. Avdelningarna har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienter avseende arytmier, blodtryck och andning. Vi tar emot patienter från Intensivakuten eller från sjukhusets alla andra avdelningar.

En annan av våra slutenvårdsavdelningar är IMA, vår intermediärvårdsavdelning. På IMA bedriver vi sedan 2011 fem intermediärvårdsplatser med struktur och arbetssätt som liknar intensivvårdens.

Nu står vi inför en stor förändring de kommande åren med flytt till NKS och vi söker därför erfarna undersköterskor som kan komplettera våra redan välfungerande team på avdelningarna.  

Vi är positiva till rotation mellan våra avdelningar men har som grundkrav att man ska varit anställd inom Funktionen i minst ett år.  

Vi har förmånen att erbjuda anställning enligt Tabell 4 vilket ger en högre ersättning vid arbete under obekväm arbetstid.  

Vi söker  

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård, gärna med arbete på intensivvårdsavdelning. För oss är det också viktigt att du har rätt personliga egenskaper.  

Det är meriterande om du arbetat med utvecklingsarbete och haft eget ansvarsområde såsom t ex hygien, sårvård eller förråd.  

Vi söker dig som kan bidra till vår positiva stämning samt har förmåga att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta under stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som ett led i vår rekryteringsprocess ingår kontroller i Belastningsregistret. Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Sara Lindberg 
Omvårdnadschef AVA1, Solna
 0725-83 67 06

Petra Karlsson 
Omvårdnadschef AVA2, Solna
 0725-84 19 67

Fackliga representanter
Kommunal, Mirja Räiha, Tel: 08-517 751 74

 

Erfarna undersköterskor till slutenvården inom Funktion Akut i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb