medrek.se

Erfarna undersköterskor till Thoraxkirurgi Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Erfarna undersköterskor till Thoraxkirurgi Solna

Erfarna undersköterskor till Thoraxkirurgi Solna

 

Om oss

Vårdavdelning Hjärta Kärl 2 är en avdelning med hjärtkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika hjärtkirurgiska ingrepp samt endovaskulära klaffinplantationer. Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med olika sjukdomar.

Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter. Här bedrivs pre- och postoperativa vård av patienterna som för undersköterska innefattar basal omvårdnad och hygien, transport till undersökningar, kontroll av vitalparametrar, mobilisering och nutrition. Det är viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att jobba med thoraxkirurgi i framkant tillsammans med glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av kardiologi, akutsjukvård och ledarskap
  • Personligt anpassad inskolning
  • Ett nära och givande samarbeten med andra yrkeskategorier så som läkare, sjuksköterska, fysioterapeuter med flera
  • Vi erbjuder tillsvidare förlagd till dag/kväll och natt

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet av kirurgisk sjukvård / akutsjukvård. Som person är du stabil och trygg med stor vana vid arbetet på en kirurgisk enhet. Vidare bör du vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa. Detta medför krav på flexibilitet, omprioriteringar och nya snabba beslut. Du är inte rädd för nya utmaningar och vill utvecklas inom området.

Vi jobbar i team kring våra patienter och vi ser gärna att du tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs.

Du har en bra kommunikationsförmåga mot både kollegor såväl som mot patienter. Vårt team är vår viktigaste resurs och vi ser att du har god samarbetsförmåga med alla i gruppen.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete inom hjärtsjukvård eller thoraxkirurgisk verksamhet

Om rekryteringsprocessen

Urval sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  • Personligt brev
  • CV
  • Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstocholm.se Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstocholm.se Namn Vårdförbundet Solna Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstocholm.se

Dela detta jobb

Erfarna undersköterskor till Thoraxkirurgi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset