medrek.se

Ergonomikonsult/säljare av ergonomiska produkter

Productcare Sweden AB

Vi arbetar med individanpassning av datorarbetsplatser och vårt mål är att alla våra kunder skall få en positiv och varaktig förändring av sin arbetsplats. Vår erfarenhet visar att ergonomiska produkter tillsammans med vår kunskap och vårt engagemang löser många problem och skapar bättre arbetsplatser.

Du kommer att vara distriktsansvarig ergonomikonsult/säljare vilket innebär att du kommer att bearbeta såväl gamla som nya kunder. Du kommer arbeta dels med akuta åtgärder men framför allt kommer du att arbeta preventivt och hjälpa människor till en bättre arbetsmiljö/hälsa.

Du kommer att marknadsföra och sälja vårt koncept samt våra produkter till statlig, kommunal och privat sektor.

Vill du arbeta med folkhälsa? Vill du förebygga samt förbättra arbetsmiljön/ergonomin i kontorsmiljöer? Brinner du för hälsa och är du dessutom intresserad av att kunna påverka din lön? Då kan du var rätt person för oss!

Vi erbjuder ett utvecklande, stimulerande arbete där du dagligen hjälper människor till en bättre hälsa/arbetsmiljö. Vi söker dig med adekvat utbildning på rörelseapparaten såsom sjukgymnast/fysioterapeut, ergonom, arbetsterapeut, naprapat, personlig tränare el dyl.

Vi är nu inne i en expansiv fas och söker drivna medarbetare som vill vara med och höja ProductCare Sweden AB till nästa nivå. 

Är du en av oss? Se mer på: www.productcare.se

ProductCare Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. ProductCare Sweden AB ingår i Gunnar Drougge AB gruppen med en samlad omsättning på 150 miljoner kronor under 2016. 

Vi är idag 20 kollegor runt om i Sverige men har som mål att vara 30 personer när vi summerar 2019. Vi är en liten familjär organisation där alla är lika viktiga. Hela bolaget träffas minst 4 ggr om året för kickoff, teambuilding och fortlöpande utbildning. Vårt huvudkontor är beläget på vackra Skeppsbron i Stockholm och vårt lager har vi i Tibro.

När du lärt dig sälja vårt koncept och produkter ser vi gärna att du är med och utvecklar bolaget eller coachar om du så önskar. Hos oss är allt möjligt och är du driven finns det stort utrymme för dig.

Hos oss får du:

Arbeta med folkhälsa på ett utvecklande sätt
Fortlöpande produkt- och säljutbildning
Ergonomiutbildning
Egen coach
Möjlighet att påverka din egen lön

Hoppas vi hörs!

 

Ergonomikonsult/säljare av ergonomiska produkter Jönköping

Företag ProductCare
Regioner
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb