medrek.se

logga

Ett fritt och självständigt arbete – Sjuksköterska LSS dagtid

Företag Klara
Regioner
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Ett fritt och självständigt arbete – Sjuksköterska LSS dagtid

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska inom LSS. Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Som sjuksköterska är du ansvarig för Nytidas LSS-verksamheter dagtid. Rollen innebär HSL-relaterade arbetsuppgifter som förekommer i LSS boenden. Du leder och delegerar personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Arbetet innebär att du samverkar med andra vårdgivare på flera nivåer, både kring enskilda kunder och i generella frågor. Som sjuksköterska i Klaras Dagpatrull får du ett fritt och självständigt arbete med förmånliga villkor. Våra verksamheter ligger i Tingsryd, Urshult och Ryd. Du utgår hemifrån och kör bil till de olika verksamheterna. Det finns även tillgång till ett kontor på en av verksamheterna. 

Vi erbjuder dig:

  • Arbetstid dagtid måndag till fredag, ledigt helger och röda dagar

  • Tillsvidareanställning 80-100% enligt överenskommelse

  • Friskvårdsbidrag

  • Fortlöpande kompetensutbildning

  • Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

  • Tillträde 1/6 eller enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för LSS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom någon form av mobil verksamhet och har du erfarenhet av LSS är det en merit. I Klaras Dagpatrull behöver du kunna arbeta självständigt, ta ansvar samt ha körkort.

Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Maggie Wendt, 072-393 78 58 eller affärsenhetschef Sofia Heljelid, 076-314 67 42.

Om oss
Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)
Margareta Wendt
072-393 78 58

Dela detta jobb

logga
Ett fritt och självständigt arbete – Sjuksköterska LSS dagtid

Klara