medrek.se

Ett startpaket till Stockholmsliv för specialistsjuksköterskor!

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Ett startpaket till Stockholmsliv för specialistsjuksköterskor!

Är du sugen på att testa livet i Stockholm? Vill du testa dina expertisvingar i ambulansen? Eller är du en rutinerad ambulanshjälte som vill möta nya utmaningar inom Falcks expanderande ambulansverksamhet? Oavsett vilket så kan Falck ambulans erbjuda dig en gyllene möjlighet att etablera livet i Stockholm, med yrkestrygghet och boendetrygghet.

Specialistsjuksköterskor som flyttar till Stockholm och antar heltidsanställning hos oss blir härmed erbjudna hyreskontrakt till nybyggda lägenheter. Lägenheterna är belägna i Kvarnsjön i Tumba, vilket ligger på södra sidan av Stockholm med 20 minuters bilavstånd från centralstationen. Storleken på lägenheterna varierar mellan 47 kvm till 61 kvm.

Villkor för uthyrning

Medarbetaren hyr lägenheten av Liljestrand Fastigheter genom Falck Ambulans. Om den anställde går ned i tjänst, görs en individuell bedömning om huruvida lägenhetskontraktet får behållas av den anställde. Vid uppsägning av anställning på Falck Ambulans, upphör rätten att hyra, med 3 månaders uppsägningstid.

Begränsat antal lägenheter – först till kvarn!

Läs mer om lägenheterna på fastighetsföreningens hemsida:

https://liljestrand.se/kvarnsjon/lediga-lagenheter/

Dela detta jobb

Ett startpaket till Stockholmsliv för specialistsjuksköterskor!

Falck Ambulans