medrek.se

Ett steg längre i arbetslivet för dig som är sjuksköterska!

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Ett steg längre i arbetslivet för dig som är sjuksköterska!

Ett steg längre i arbetslivet för dig som är sjuksköterska!

Falck Ambulans Stockholm expanderar och vi blir den största ambulansaktören. I och med detta, behöver vi även bli fler och söker därför grund- och specialistutbildade sjuksköterskor. Kanske är du på väg ut ur arbetslivet, men känner dig ändå redo för nya utmaningar? Då ska du absolut ta kontakt med mig som HR- och rekryteringskoordinator, för att se vilka möjligheter som finns hos oss. Vi erbjuder flexibilitet och en tjänstgöringsgrad som passar dig som individ.  

Av dig önskar vi följande: 

  • B-körkort med god körvana 
  • Minst 6 månaders erfarenhet inom slutenvård 
  • Svenska, flytande i tal och skrift, C1-nivå 
  • Gott omdöme med god patientomvårdnad i fokus 

Tillsammans, arbetar våra kollegor varje dag med att hjälpa människor i nöd. Vi hoppas att du också vill bli en del av detta och skickar in en ansökan till oss. 

Med vänliga hälsningar, 
Elham Assgari 
073 312 07875 
Elham.assgari@se.falck.com 

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Dela detta jobb

Ett steg längre i arbetslivet för dig som är sjuksköterska!

Falck Ambulans