medrek.se

logo

Extrajobb/vikariat inom vård och omsorg i Alvik och Antnäs

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Extrajobb/vikariat inom vård och omsorg i Alvik och Antnäs

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + MIDNATTSSOL + SKÄRGÅRD + NÄRHET + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + VÄRLDSARV + DRÖMARBETE + TRYGGHET + GRÖN INDUSTRI + LIVSPUSSEL + NATUR + KULTUR + NÖJESLIV + SPÄNNANDE JOBB + SPELA ROLL + DU 

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. 
 

Arbetsuppgifter

Vill du tillsammans med oss göra skillnad och skapa värde och livskvalitet för medborgare i Antnäs och Alvik? Då har du kommit helt rätt! 

Vi söker vikarier som vill arbeta extra eller mer i vår hemtjänstgrupp i Antnäs eller på vårt vård- och omsorgsboende i Alvik. Gemensamt för arbetsplatserna är att du kommer ha ett stort ansvar för att skapa ett meningsfullt liv för människor i olika åldrar. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar främst med att ge service, stöd och omsorg för människor som i sin vardag och livssituation inte klarar sig självständigt. Allt arbete utgår från individens behov och önskemål.

Antnäs hemtjänst ligger på Gevärsvägen 1 i Antnäs, en vacker belägen ort ca. 2 mil söder om Luleå. Här finns gott om parkeringar och lokalen ligger i nära anslutning till en matvarubutik. I hemtjänstgruppen arbetar du med kollegor som har högt i tak och som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du kör tjänstebil mellan de flesta hembesöken och det finns möjlighet att promenera mellan vissa hembesök. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. 

Alviks vård- och omsorgsboende har 18 boendeplatser fördelat på två avdelningar. Boendet ligger på Danelvägen 11 i Alvik, en ort som också ligger ca. 2 mil söder om Luleå. Här finns närhet till naturen och en storslagen utsikt över byn. Hos oss samarbetar vi riktigt bra för att göra det bästa för våra brukare under dygnets alla timmar. Varje dag genomförs aktiviteter med våra brukare för en aktivare dag. 

För dig som vill arbeta extra minst två dagar i veckan finns Time Care Pool som är Luleå kommuns digitala vikariesystem. Du får själv önska dina arbetstider och arbetsdagar. Är du intresserad av ett schemalagt vikariat finns goda möjligheter till det.

Att erbjuda kompetensutveckling i form av introduktion och utbildning är viktigt för oss, både för att behålla våra medarbetare som vill utvecklas och för att du som är i början av din jobbkarriär ska få en bra grund att stå på när du börjar hos oss.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
• är utbildad undersköterska, stödassistent eller har annan likvärdig vårdutbildning. Om du inte har utbildning behöver du ha någon form av yrkeserfarenhet
• har körkort om du ska arbeta i Antnäs hemtjänst
• har en god digital kompetens
• har en god förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska

Ett krav är att du kan uppvisa betyg i svenska motsvarande årskurs 9 eller betyg från svenska för invandrare (SFI) nivå D och grundläggande svenska del 1-4.

Vi begär alltid in belastningsregister från Polisen. För att påskynda rekryteringsprocessen efter inskickad ansökan kan du redan nu beställa ett belastningsregister via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 

Anställningens omfattning

Urval sker löpande under ansökningsperioden. 
Tillträde enligt överenskommelse. 
 

Ansökan

Referensnummer:   A1166466

Övrigt

För dig vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter. 

Dela detta jobb

logo
Extrajobb/vikariat inom vård och omsorg i Alvik och Antnäs

Luleå kommun - Socialförvaltningen