medrek.se

Falck Ambulans AB söker Verksamhetschef till Västerbotten

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Falck Ambulans AB söker Verksamhetschef till Västerbotten

Falck Ambulans AB söker Verksamhetschef till Västerbotten

Verksamhetschef till Västerbotten med operativt ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi vid ambulansstationerna i Vilhelmina, Storuman och Norsjö.  

”Nu har jag varit verksamhetschef på Falck Ambulans i snart 7 år och det är dags för mig att gå vidare för nya uppdrag utanför Falck. Det är vemodigt att jag i och med denna rekrytering söker min framtida ersättare. Men jag hoppas kunna finna någon som kommer trivas lika bra som jag har gjort i alla dessa år.  

Det som gör att jag trivs så fruktansvärt bra på Falck är den starka omsorgsfulla viljan som genomsyrar hela företaget. Det i kombination med det driv och den glädje som finns ute på våra ambulansstationer och på vårt huvudkontor är ett givet recept för att må bra på arbetet. Som Verksamhetschef på Falck har man ett stort ansvar och en möjlighet på riktigt att göra sin röst hörd och förändra. Att dagligen utsättas för olika utmaningar och mål på en stor geografisk ytra, ställer krav i rollen som kombineras med ambulanstjänstgöring. På Falck blir du sedd och möjligheterna till att göra karriär är många och stora.”

– Carina Rönnberg, avgående verksamhetschef  

Arbetsuppgifter som Verksamhetschef  

Verksamheten inom Falck Ambulans bygger på en hög grad av decentraliserat ansvar. Alla viktiga beslut fattas så nära verksamheten som möjligt. Som verksamhetschef har du fullt ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi. Du sitter med i ledningsgrupp för Falck Ambulans Norrland, där man tillsammans har ett utvecklingsansvar för ambulansverksamheten i området. Huvudsaklig arbetsuppgift är den dagliga operativa driften inom de 3 ambulansstationerna, vilket i nuläget kräver stort fokus på medarbetare och arbetsmiljöarbete. I tjänsten ingår jourtjänstgöring och ambulanstjänstgöring.  

Vem är du?  

  • Du har viss erfarenhet inom ledande befattning, är prestigelös och trygg i dig själv.
  • Har lätt för att samarbeta och ger jobbet ditt fulla engagemang.  
  • Du kan se till både detaljerna och helheten samt är resultatorienterad.  
  • Du räds inte utmaningar och ser möjligheterna med att driva en verksamhet som pågår dygnet runt med fokus på hög chefsnärvaro samt tydliga och ibland snabba beslut.  
  • Du har en god kommunikativ förmåga och en stark positiv energi som smittar av sig  
  • Du har viss vårderfarenhet och det är meriterande om du är sjuksköterska med specialistutbildning  
  • Körkort krävs för tjänsten då tjänsten innebär mycket resor  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Ansökan  

Skicka din ansökan online. Urval sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2019-01-31.  

Kontaktperson  

För frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef Carina Rönnberg.  

Tfn: 070-310 36 11  

Mail: carina.ronnberg@se.falck.com  

Anställningsform  

Tillsvidareanställning  

Omfattning  

Heltid  

Välkommen med Din ansökan!  

Vilka är vi?  

Vi på Falck är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över att göra det där lilla extra. Hos oss arbetar människor som hjälper människor; det viktigaste man kan ägna sig åt.  

Falck Ambulans är ledande inom svensk ambulanssjukvård och utvecklar ständigt nya lösningar för en bättre vård och arbetsmiljö. Falck, som är majoritetsägt av Lundbeckstiftelsen, grundades 1906 i Danmark av Sophus Falck för att kunna hjälpa människor när de behöver hjälp. Idag finns vi i 45 länder och har över 30 000 anställda, varav cirka 3000 i Sverige. För mer info om Falck se www.falcksverige.se/emergency  

Dela detta jobb

Falck Ambulans AB söker Verksamhetschef till Västerbotten

Falck Ambulans