medrek.se

Falck Hälsopartner i Sandviken söker kurator

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Falck Hälsopartner i Sandviken söker kurator

Falck Hälsopartner

Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och privat hälsocentral i centrala Sandviken. Enheten har 9 300 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Falck Hälsopartner ingår i Falck-koncernen med AB Previa som ägare, och tillhör därmed Sveriges största bolag inom hälsa i arbetslivet.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består främst av att bedöma patienter över 18 år där en psykosocial problematik föreligger och ge samtalsbehandling. Vanliga diagnoser för behandling i psykosociala teamet är depression, ångest, stressrelaterade tillstånd, kris och sorg av komplicerad art. Arbetet innebär också att aktivt samverka med övriga professioner på hälsocentralen och andra samverkanspartners samt vara konsulterande i psykosociala frågor på arbetsplatsen. Arbetet sker främst genom individuella samtal, men kan även innefatta gruppbehandlingar.

Vem är du?
Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller har annan likvärdig utbildning med grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) i KBT, FACT eller KPT eller är leg psykolog.

Det är meriterande om du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete eller arbete inom primärvård samt vana att möta människor i svåra livssituationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors liv och hälsa? Du erbjuds en unik chans till utveckling. Dina uppdrag kommer att innehålla utmaningar och variation i en expansiv och föränderlig miljö och verksamhet.

Som anställd hos Falck Hälsopartner arbetar du utifrån våra värderingar; Värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt
Tjänstgöringsgrad 100 %, tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Balázs Rethy, tfn 026-420 3638 eller kurator Anki Lund, tfn 070-5607128, e-mail anki.lund@falckhalsopartner.se

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Ansvarig rekryterare

Johanna Holmdahl

johanna.holmdahl@previa.se

0760516851

Dela detta jobb

Falck Hälsopartner i Sandviken söker kurator

Falck Ambulans