medrek.se

Falck Räddningskår söker Team Manager för Operations (vikariat)

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Falck Räddningskår söker Team Manager för Operations (vikariat)

Vill du utveckla dina ledarskapsförmågor på en globalt växande marknad? Vill du jobba för en viktig samhällsnytta med trygghet och säkerhet som ledord? Vill du ha en bred roll där du blir utmanad i varierande områden? Då kan detta vara tjänsten för dig!   

Om tjänsten   

Till Falck Räddningskår Operations söker vi en vikarierande Team Manager. Operations hjälper privat- och företagskunder som har problem med sina fordon. Du arbetar i enlighet med Operations uppsatta arbetsuppgifter och mål. Målen utgörs av bland annat effektivitet, kundnöjdhet och medarbetarutveckling. Som Team Manager rapporterar du till Operations Manager.    

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:  

- Leda, planera, utveckla och följa upp alla team inom Operations.  

- Kontinuerligt följa upp varje medarbetares arbete och prestation.   

- Rekrytera och introducera nya medarebetare. 

- Sköta lönesättning och lönerevison (tillsammans med Operations Manager). 

- Kontinuerligt identifiera och genomföra process- och synergiförbättringar (såväl inom funktionen som med samverkande funktioner). 

- Efterleva ett delegerat arbetsmiljöansvar.  

Vem är du? 

Vi söker dig som är van vid att driva processer och att leda människor mot mål. Du är vidare bra på att skapa förtroendefyllda relationer och att entusiasmera dina medarbetare i linje med verksamhetens mål och värderingar. Du har ett proaktivt tänk och en professionalitet som bidrar till en ständig förbättring av kundservice.  

För att vara framgångsrik i rollen ser vi även att du: 

- Har avslutad gymnasial utbildning eller motsvarande. 

- Kan utrycka dig affärmsässigt i engelska i såväl tal som skrift. 

- Är målinriktad och strategisk i ditt sätt att leda individer. 

- Har ett affärssinne med insikt i aktuella marknadskrafter.  

- Meriterande: har erfarenhet av juridiska frågor såsom avtalhantering samt erfarenhet från försäkringsbranschen. 

- Meriterande: har erfarenhet från att leda operatörs/driftteam med skiftarbete av ”call center” karaktär. 

- Meriterande: du har erfarenhet av att jobba med långsiktiga kundrelationer. 

Vad vi erbjuder dig 

I rollen som Team Manager får du en vardag fylld med de utmaningar som följer de varierande ansvarsområdens som ryms i vår verksamhet. Du får stora möjligheter att vara en del av och påverka Falcks utveckling framåt. Du får arbeta tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor i ett öppet klimat med högt i tak. Liksom alla våra verksamheter genomsyras vår verksamhet av förtroende, trygghet och mänskliga relationer. Vi ser vidare våra medarbetare som vår viktigaste resurs och värderar en god arbetsmiljö och långsiktig kompetensutveckling högt.    

Anställningsform: vikariat 12 månader 

Omfattning: heltid  

Placering: Lidingö 

Lön: enligt överenskommelse  

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan omgående. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Carolina Opazo Arias [Carolina.Opazo.Arias@se.falck.com].  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om Falck Assistance 

Falck Assistance hjälper privatpersoner, företag och organisationer att alltid känna i sig i säkra händer med Falck. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder säkerhetstjänster, bilassistanser, hjärtstartare, spärrservice, första hjälpen utrustning, nyckelbrickor, jourtelefon, försäkring och mycket annat. Vår larmcentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. 

Under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Falck Assistance är en del inom den danska koncernen Falck A/S som förutom Assistance bedriver verksamhet inom Healthcare, Emergency och Safety Services.  

Dela detta jobb

Falck Räddningskår söker Team Manager för Operations (vikariat)

Falck Ambulans