medrek.se

Falck Services AB söker vikarierande inköpsassistent/administratör!

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Falck Services AB söker vikarierande inköpsassistent/administratör!

Letar du efter nya utmaningar där dina initiativ skapar ramarna för arbetet? Vill du jobba för en viktig samhällsnytta med trygghet och säkerhet som ledord? Då kan detta vara tjänsten för dig!   

Om tjänsten   

Till Falck Services AB söker vi nu en vikarierande inköpsassistent och administratör. I tjänsten kommer du inom ditt område att stödja och utveckla verksamheten inom hela Falck Emergency, vilken innefatta ambulans, räddningstjänst, vägassistans, läkarbilar, patienttransport och academy. Rollen öppnar därmed upp för en stor variation i arbetsuppgifter och områden som kommer att ge dig värdefulla och utmanande erfarenheter.   

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:  

-Delta i interna projekt som representant för inköp. 

-Kontakt med leverantörer och beställare. 

-Mäta och följa upp relevanta inköpstal. 

-Hantera avtal och fakturor 

-Driva kvalitets- och miljöuppföljningar. 

-Driva och utveckla uppdraget i överenskommelse med inköpschef. 

-Rapportera till Finance Manager.  

Vem är du? 

Vi söker dig som är nyfiken och har ett proaktivt tänk som bidrar till att driva processer framåt. Du trivs vidare med att arbeta självständigt och gillar att ta egna initiativ.   

För att lyckas i rollen ser vi även att du: 

-Har avslutad gymnasial utbildning eller motsvarande. 

-Kan utrycka dig affärmsässigt i engelska i såväl tal som skrift. 

-Har datorvana samt behärskar Excel i stora drag. 

-Meriterande: erfarenhet av att dokumentera processer och rutiner. 

Vad vi erbjuder dig:

I rollen som inköpsassistent/administratör får du en vardag fylld med utmaningarna som följer de varierande ansvarsområden som ryms i vår akutverksamhet. Du får arbeta tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor i ett öppet klimat med högt i tak. Liksom alla våra verksamheter genomsyras vår verksamhet av förtroende, trygghet och mänskliga relationer. Vi ser vidare våra medarbetare som vår viktigaste resurs och värderar en god arbetsmiljö och långsiktig kompetensutveckling högt.    

Om tjänsten   

Placering: Lidingö/Västberga. 

Tillträde: Omgående. 

Vikariatets längd: Preliminärt till augusti 2020. 

Omfattning: Heltid, möjligt med deltid initialt om du studerar och tar examen till sommaren.      

Lön: Enligt överenskommelse.  

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan omgående. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mazella Redling [Mazella.Redling@se.falck.com]. 

Välkommen med din ansökan!  

Om Falck AB 

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 31 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare.  

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012–2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.    

Dela detta jobb

Falck Services AB söker vikarierande inköpsassistent/administratör!

Falck Ambulans