medrek.se

Falck söker Sjuktransportörer till Östergötland

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Falck söker Sjuktransportörer till Östergötland

Vill du blir en del av mitt team?  

”Vill du ha arbetsglädje på jobbet? Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till att leverera bästa tänkbara omvårdnad? Då vill jag ge dig möjligheten att påverka, utveckla och uppskattas i mitt team som gör skillnad.” – Tf. Verksamhetschef Liggande Sjuktransport, Gittan Nilsson  

Vad innebär tjänsten?  

I Din tjänst som Sjuktransportör ingår att utföra Liggande Sjuktransport som är den transporttjänst av patienter som av medicinska orsaker inte kan transporteras på annat sätt än liggande och som inte har vårdbehov under transporten.  

Rätt person på rätt plats  

Vi söker Dig som är ambulanssjukvårdare, undersköterska, sjuksköterske- eller läkarstudent, gärna med erfarenhet av eller utbildning inom ambulanssjukvård. Du har lätt för att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du har samtidigt en god samarbetsförmåga och fungerar bra i team.  

Krav

Lägst undersköterska eller ambulanssjukvårdare samt taxiförarlegitimation.

Anställningen kräver en god fysik samt innehav av B-körkort.  

Anställningsform  

Timanställning, vi söker fler personer som kan arbeta under de perioder och tider där vi behöver stärka upp vårt schema.  

Ansökan  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjlig.

Kontaktpersoner

Vill du ha mer information om tjänsterna? Kontakta gärna på mail:  

gittan.nilsson@se.falck.com, daniel.bellinger@se.falck.com  

Varmt välkommen med Din ansökan!  

 

 

Dela detta jobb

Falck söker Sjuktransportörer till Östergötland

Falck Ambulans