medrek.se

Financial controller till Centrala controllersektionen, enheten för Controlling

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Financial controller till Centrala controllersektionen, enheten för Controlling

Financial controller med systemprofil till Centrala controllersektionen, enheten för Controlling    
Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus som tillsammans med Karolinska Institutet leder den medicinska utvecklingen i Sverige. För oss är sjukvård, forskning och utbildning lika viktiga delar i arbetet med att förlänga och förbättra människors liv. Karolinska Universitetssjukhuset omsätter drygt 18 miljarder kr och har cirka 16 000 medarbetare i primärt Solna och Huddinge. Vår vision är ”Patienten först”. Läs mer på www.karolinska.se.

Enheten för Controlling ingår i Centrala Controllersektionen inom Ekonomistaben och har som uppdrag att driva de centrala processerna kopplat till ledningsrapportering, analys, operationell prognos samt intäkts- och produktionscontrolling. Enheten ansvarar både för den löpande driften av de centrala processerna samt för att vara drivande för att utveckla sjukhusets förmåga och arbetssätt kopplat till controllingprocesserna. Enheten för Controlling ansvarar för uppföljning, analys, prognos och rapportering inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Karolinska Universitetssjukhuset är en stor och komplex organisation med en verksamhet som styrs av patienternas behov. Samtidigt som behovet av vård är stort, och komplexiteten i vårdkedjorna ökar så är sjukhusets resurser begränsade. Controllingenheten har en central roll i att tillhandahålla kontinuerliga och korrekta underlag till verksamheten, ledning och övriga intressenter i sjukhuset. Vill du arbeta med framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och förmåga att leverera? Att få arbeta där delar av framtidens hälso- och sjukvård växer fram? Då kan Centrala controllersektionen på Karolinska Universitetssjukhuset vara arbetsplatsen för dig.

Vår kultur kännetecknas av: kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och tillämpar ett processorienterat arbetssätt.

Vi söker nu en financial controller till enheten Controlling för ett utvecklande heltidsarbete. Rollen erbjuder intressanta arbetsuppgifter där en viktig del är att utveckla våra processer, analyser och presentationer i samarbete med teamet för att skapa ett controllerteam av högsta klass.
    
Arbetsuppgifter:
I rollen som financial controller inom Centrala Controlling kommer ditt arbete vara ett direkt stöd till ledningen i deras arbete. Du kommer dels ha ett ansvar för analys, uppföljning, prognos för hela sjukhusets ekonomi. Som del i teamet ansvarar du för sjukhusets månadsrapportering och utveckling av rapporter, processer och analyser.  
   
Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid    

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en senior ekonom med akademisk examen och flera års erfarenhet av motsvarande controllerarbete. Du behöver vara en excellent användare av Excel samt van att arbeta i vanligt förekommande ekonomisystem. I rollen som controller kommer du att arbeta nära ledningen som är huvudmottagare av vår rapportering.  
   
Personliga egenskaper:
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en stor personlig mognad och hög integritet. Du är analytiskt, drivande och proaktiv i ditt arbetssätt. Du ser möjligheter till förbättringar och har ett strategiskt tänk. 
Som person är du tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i möten och skapar lätt goda och hållbara relationer.     

 Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Financial controller till Centrala controllersektionen, enheten för Controlling

Karolinska Universitetssjukhuset