medrek.se

logga

Finsktalande undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Finsktalande undersköterska

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en finsk- och svensktalande undersköterska till Lönnens Äldreboende i Järfälla.

Lönnens äldreboende ligger i närheten av Jacobsbergs centrum med goda kommunikationer och är ett så kallat profilerat äldreboende för personer med finsk bakgrund. För att vara ett profilerat äldreboende arbetar vi med språk, mat och kultur med finsk anknytning. Detta betyder att det på Lönnen finns tillgång till personal som kan finska, vi lagar med regelbundenhet finska maträtter och uppmärksammar finsk kultur och traditioner. Lönnen är dock inte ett finskt äldreboende där all personal kan finska och enbart personer med finsk bakgrund bor utan det är ett äldreboende med speciell kunskap och kompetens för målgruppen. Personer från alla bakgrunder och kulturer är välkomna till Lönnen och får biståndsbeslut och plats enligt behov.

Du arbetar tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
ca 80% med tjänstgöring, dag/kväll/helg
Tillträdesdatum: 1 mars 2021 eller enl ök.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Lönnen kontakta:
Verksamhetschef, Frida Baggesen
Mail: frida.baggesen@ansvarochomsorg.se
Telefon: 08-580 295 20

Mer information om A&O hittar du på www.ansvarochomsorg.se

  • Deltid

  • Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

  • Ansök före jan 22

Dela detta jobb

logga
Finsktalande undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg