medrek.se

Vill du vara med och skapa kvalité, trygghet och stimulans?

Suomikoti är ett särskilt boende för finskspråkiga seniorer. Vår verksamhet drivs av en ideell förening utan något vinstintresse. För närvarande har vi 53 boende och ca 80 anställda i olika befattningar. Läkaren vi anlitar är finsktalande med geriatrisk specialistkompetens. Verksamhetschefen rapporterar till föreningens styrelse.

Vår vision är att erbjuda finska seniorer ett bra boende med hög kvalité, trygghet och stimulans. Ett värdigt liv och välmående är viktiga delar i Suomikotis värdegrund. Läs mer på www.suomikoti.se

Suomikoti söker en finsktalande verksamhetschef med ambitioner och stort hjärta.

Vår nuvarande tf. verksamhetschef slutar under våren och vi söker därför en efterträdare. Som verksamhetschef har du även det övergripande ansvaret för ekonomi och personal. Kontakt med boende, anhöriga, myndigheter och media är andra viktiga uppgifter för verksamhetschefen. Tillsammans med vår välutbildade och engagerade personal kommer du att medverka till att ge våra boende en trygg och värdig omsorg. Tjänsten är placerad i Enskede.

Vi söker dig med stort hjärta och intresse för att ta hand om och vidareutveckla vår verksamhet. Du har gedigen ledarerfarenhet, är trygg i din roll och har förmåga att arbeta med komplexa frågor. Du är analytisk och fattar beslut med både empati och diplomati. Du har adekvat ledarskapsutbildning samt erfarenhet från vård- och omsorgsboende med heldygnsomsorg. Du är van att leda kvalitets- och utvecklingsarbete och har goda språkkunskaper i finska och svenska i både tal och skrift. Utbildning eller erfarenhet från demensvård är meriterande.

Vill du veta mer? Kontakta gärna styrelseordförande Jarmo Kovanen, telefon 070-402 60 86.

Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbeds.

Finsktalande verksamhetschef

Företag Suomikoti
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb