medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Cares hemvård i Uppsala innefattar fem hemvårdsenheter. Alla enheter består av team där enhetschef, ärendeschemaplanerare, sjuksköterska/distriktssköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal ingår. Våra vårdtagare omfattar personer från 65 år i ordinärt boende, med eller utan hemtjänstinsatser.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Uppsala hemvård. Välkommen att arbeta i hemvården som är en mycket spännande och lärorik arbetsplats. Du arbetar med trevliga kollegor där stämningen är positiv.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi har engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel samt fallpreventivt arbete i hemmet. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära team samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. 

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Leg. fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse för arbete inom äldreomsorg. Det är meriterande om du har vidareutbildning eller erfarenhet av geriatrik och/eller rehabilitering i hemmet. Du ska vara ansvarstagande, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du tycker om utvecklingsarbete och är initiativtagande. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har vårdtagarnas bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV 
B-körkort. Flytande Svenska i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas. Deltid 60-80%, schemalagd arbetstid måndag-fredag.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast eller enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-07-31. Ansökningar behandlas löpande. 

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Danijela Cvetkovic, Verksamhetschef
Tel: 076-10 194 10

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care AB
Liljefors Torg 4
754 29 Uppsala

All kontakt med försäljare undanbedes. Vi sköter själva rekrytering och annonsering.

Förenade Care hemvård söker fysioterapeut/sjukgymnast

Regioner
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb