medrek.se

Förenade Care är ett familjeföretag inom personlig assistans, vård och omsorg, hälso- och sjukvård, socialt boende och måltidsservice. Vi lägger särskilt stor vikt vid kvalitetsutveckling och en engagerad, välutbildad personal. Olika människors olika behov är centralt i alla dela av vår verksamhet. Beslutsvägarna är korta och vi är varandra nära i insikten att vårt jobb och våra insatser gör skillnad till det bättre för människor som behöver stöd i livet.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. 

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden.

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du kommer att vara medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)för de verksamheter där det ingår i vårt uppdrag utifrån beställarens krav. Som MAS har du ett övergripande ansvar för att patienterna får en säker och ändamålsenlig hälso- och sjukvård av god kvalitet och får den hälso- och sjukvård som en läkare förordnat om. Arbetsuppgifterna omfattas av det medicinska ansvaret enligt 11 kap 4 § hälso- och sjukvårdslagen(2017:30) och 4 kap 6 § hälso-och sjukvårdsförordningen (2017:80) Närmaste chef är Vård- och kvalitetsdirektören.

I tjänsten ingår ansvar för utredning och anmälan av vård skada (lex Maria) till IVO som görs om en patient i samband med vård och behandling drabbats av eller utsatts för risk att drabbas av allvarlig skada eller sjukdom. Utarbetande av övergripande direktiv och riktlinjer för verksamhetens hälso- och sjukvård. 
I samverkan med övriga MAS kollegor i företaget arbetar du aktivt för att gällande direktiv, riktlinjer, regler, föreskrifter och bestämmelser blir kända och tillämpas i verksamheterna.

Som sakkunnig i hälso- och sjukvårdsfrågor kommer du att medverka vid anbud och uppföljningar, projekt och utvecklingsarbeten samt delta i utredningar.
Du har ett ansvar för omvärldsbevakning inom hälso- och sjukvårdsområdet som är en viktig del i företagets planering.
Samverkan med våra uppdragsgivare, andra vårdgivare och myndigheter ingår också som en viktig del i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har flerårig yrkeserfarenhet och då med fördel inom kunskapsområdet, äldre och funktionshindrade. Du är väl insatt i gällande författningsområden för kommunal hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledande arbete inom kommunal/privat hälso- och sjukvård, tidigare erfarenhet som MAS.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
I rollen som MAS är du pedagogisk, tydlig och har en stödjande funktion. Du är noggrann och analytisk och har förmåga att se organisationen ur ett helhetsperspektiv.

Du har lätt för att lära dig olika system för exempelvis dokumentation och journalföring. 

Du arbetar processinriktat och drivs av utveckling och har förmågan att se helheten. Du är självgående och ditt arbetssätt är strukturerat, kommunikativt och målstyrt. Du har en god förmåga att samarbeta med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ERFARENHET KRÄVS
Ja. B-körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Tillsvidareanställning 100 %, provanställning 6 månader.
Placering på huvudkontoret i Malmö.
Resor ingår i tjänsten.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Titti Gohed 
Telefon: 072-854 39 40

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care, Murmansgatan 126, 212 25 Malmö

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Förenade Care söker Medicinskt ansvarig sjuksköterska till våra uppdrag i Skåne

Regioner
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb