medrek.se

logo

Forenede Care söker engagerad sjuksköterska under sommaren till Berzelius i Mölndal

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-04

Ansök nu

Forenede Care söker engagerad sjuksköterska under sommaren till Berzelius i Mölndal

Vi på Forenede Care söker dig som är sjuksköterska och vill jobba under hela eller delar av sommaren till vårt hemtrevliga äldreboende Berzelius.

Som sjuksköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Berzelius är ett särskilt boende med 67 platser med inriktning demens och somatik Boendet ligger i centrala Mölndal bland villor och radhus nedanför Fässbergs kyrka och omgivande grönområde.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som sjuksköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

Som sjuksköterska ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL.

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.

Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en/flera sjuksköterskor under perioden juni-augusti 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Vara legitimerad sjuksköterska
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

 24-03-04

Kontaktperson

Joanna Nikola, Verksamhetschef

E-post: joannan@forenedecare.se

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Forenede Care söker engagerad sjuksköterska under sommaren till Berzelius i Mölndal

Forenede Care