medrek.se

logo

Forenede Care söker engagerade undersköterskor under sommaren till SEGEVÅNGSGÅRDEN I MALMÖ

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Forenede Care söker engagerade undersköterskor under sommaren till SEGEVÅNGSGÅRDEN I MALMÖ

Vi på Forenede Care söker dig som är undersköterska och vill jobba under hela eller delar av sommaren till vårt hemtrevliga äldreboende Segevångsgården i Malmö!

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Segevångsgården är ett särskilt boende med inriktning på demens och somatik och har 72 platser.

Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till den från dagrummen samt har varje avdelning en egen uteplats. En avdelning på 19 boende är för somatiskt sjuka personer och övriga fem är för personer med demenssjukdom, 53 boende.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, leva livet inspiratörer, gruppledare, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn på människan och vår grundtanke att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Vi vill göra skillnad för människan, för samhället och för framtiden.

Vi välkomnar nu nya medarbetare som vill arbeta i vårt positiva team på Segevångsgården!

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande. Du kommer också utföra delegerande arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få nya vikariat eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu flera kollegor på heltid/deltid till sommarvikariat. Varierande sysselsättningsgrad finns.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

Ange datum 2024-03-31

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Forenede Care söker engagerade undersköterskor under sommaren till SEGEVÅNGSGÅRDEN I MALMÖ

Forenede Care