medrek.se

logo

Forenede Care söker engagerade Undersköterskor/vårdbiträden under sommaren till Råsvägen i Tranås

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-17

Ansök nu

Forenede Care söker engagerade Undersköterskor/vårdbiträden under sommaren till Råsvägen i Tranås

Vi på Forenede Care söker dig som vill jobba som vårdbiträde och vill jobba under hela eller delar av sommaren till vårt hemtrevliga äldreboende Råsvägen!

Som vårdbiträde hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu nya vårdbiträden till vårt hemtrevliga äldreboende Råsvägen.

Råsvägen är ett vård- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. Verksamheten innehåller 54 ljusa och trevliga lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på två våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 54 platserna är 36 avsedda för personer med demenssjukdom och 18 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Råsvägen har en trevlig innergård som erbjuder möjlighet till utevistelse och aktivitet.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som vårdbiträde hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande.

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få förlängning av tjänsten eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu Flera Kollegor till ett sommarvikariat på olika procentgrader med startdatum 2024-06-01

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

2024-03-17

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Forenede Care söker engagerade Undersköterskor/vårdbiträden under sommaren till Råsvägen i Tranås

Forenede Care