medrek.se

logo

Forenede Care söker sommarvikarier till Korsnäsgården i Falun

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Forenede Care söker sommarvikarier till Korsnäsgården i Falun

Vi på Forenede Care söker dig som vill jobba som vårdbiträde eller undersköterska under hela eller delar av sommaren till vårt äldreboende Korsnäsgården.

Som anställd hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Korsnäsgården är ett särskilt boende med inriktning demens och har 33 platserKorsnäsgården ligger vackert beläget vid sjön Runn cirka fem kilometer utanför centrala Falun. Närhet till busshållplats och det går direktbuss både från Falun (knutpunkten) och centrala Borlänge. 

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll via kompetent ledarskap och handledning från legitimerad personal. Vi på Forenede Care driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som omvårdnadspersonal hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande.

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få förlängning av tjänsten eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu flera kollegor på heltid/deltid till sommarvikariat med startdatum 2024-06-10, men startdatum kan variera.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt med förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som anställd får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

Ange datum 2024-03-31

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Forenede Care söker sommarvikarier till Korsnäsgården i Falun

Forenede Care