medrek.se

Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Älvsborg, Borås

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin. 

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Vi behöver nu förstärka våra läkarresurser till vår enhet i Borås. Vi erbjuder en heltidstjänst, men omfattning kan diskuteras. Är du intresserad av teamarbete, vill bidra till en välfungerande verksamhet och ett gott arbetsklimat kan vi erbjuda dig ett intressant arbete med goda arbetsvillkor. Arbetet bedrivs måndag till fredag på kontorstid, inget arbete på obekväm tid förekommer.

Företagshälsovården bedriver verksamhet i Göteborg, Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg. Kompetens finns inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik, och beteendevetenskap. Vi deltar även i ett flertal projekt såväl regionalt som nationellt, inom arbetsmiljö och rehabilitering.

Arbetsuppgifter
Som företagsläkare hos oss är ditt fokus på människan i relation till sin arbetsplats. Ditt arbetssätt är konsultativt, vilket betyder att du förutom din kontakt med den enskilde medarbetaren även har en god dialog med regionens chefer och HR. Arbetet ställer krav på god förmåga och vilja till samarbete över professions- och kompetensgränser. I Borås arbetar du som företagsläkare i nära samarbete med företagssköterskor, ergonomer, beteendevetare/psykologer, hälsoutvecklare och arbetsmiljöingenjör i team.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är specialist inom företagshälsovård/arbetsmedicin eller har specialistkompetens inom t.ex. allmänmedicin, rehabmedicin eller psykiatri. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du tycker om att arbeta i team och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta. Arbetet har hög självständighetsgrad, och vi är måna om våra medarbetares kompetensutveckling.

Övrigt
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ser mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Referensnummer 2019/2897

Kontakt    
Ewa Book, enhetschef Södra Älvsborg, 0705-16 20 43
Kerstin Hammerbo, HR-chef, 0767-64 99 30

Facklig företrädare    
Stina Borén för Läkarförbundet, 010-441 45 88

Sista ansökningsdag 2019-06-03

Företagsläkare

Regioner
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb