medrek.se

Beskrivning

Vi behöver förstärka våra läkarresurser med en heltidstjänst på vår enhet Ullevi, Göteborg.

Är du intresserad av teamarbete, vill bidra i en välfungerande verksamhet med ett gott arbetsklimat kan vi erbjuda dig ett intressant arbete med goda arbetsvillkor.  

Företagshälsovården bedriver verksamhet i Göteborg, Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg. Kompetens finns inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik, och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt såväl regionalt som nationellt, inom arbetsmiljö och rehabilitering.
 

Arbetsuppgifter
Som företagsläkare hos oss är ditt fokus på människan i relation till sin arbetsplats. Vi inom företagshälsovården är en oberoende resurs och vi arbetar konsultativt, vilket betyder att du förutom din kontakt med den enskilde medarbetaren även har en bra dialog med regionens chefer och HR.

Vi arbetar utifrån ett främjande, förebyggande och rehabiliterande perspektiv på individ- grupp- och organisationsnivå. Vårt viktigaste uppdrag inom Hälsan & Arbetslivet är att kunna se samband mellan hälsa, arbetsmiljö och organisation. 

Som läkare arbetare du tvärprofessionellt i team med företagssköterskor, psykologer, hälsoutvecklare, ergonomer och arbetsmiljöingenjörer.

Alla professioner fungerar också som arbetsmiljökonsulter i olika kunduppdrag, det kan handla om utbildningar, utredningar kring byggnadsrelaterad ohälsa med mera.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är specialist inom företagshälsovård/arbets- och miljömedicin eller har specialistkompetens inom till exempel allmänmedicin, rehabmedicin eller psykiatri. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en helhetssyn och ett intresse för människor i arbetslivet.

Dessutom kan du leda möten, dela med dig av kunskap samt ha konstruktiva dialoger med chefer och HR. Du tycker om att arbeta i team och ser värdet i att använda hela teamets kompetens.

Arbetet har hög självständighetsgrad, och vi är måna om våra medarbetares kompetensutveckling.

Övrigt
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ser mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Företagsläkare

Regioner
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb