medrek.se

Förrådspersonal/Vaktmästare till Sterilteknik, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Förrådspersonal/Vaktmästare till Sterilteknik, Solna

Vi erbjuder 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, es som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag.  

Du kommer bli anställd på avdelning Sterilteknik i Solna, som idag har cirka 50 medarbetare: undersköterskor, steriltekniker, försörjningstekniker. Sterilteknik Solna är en serviceverksamhet vars uppgift är att processa operationsinstrument och leverera fabrikssterilt material till  de opererande verksamheterna. 

Om tjänsten 

Dina arbetsuppgifter består i att försörja operationsverksamheterna med engångs- och flergångssterilt material. Försörjningen består i rondering och påfyllning av sterilt material på operationsavdelningen samt färdigställande av vagnar med sterilt material inför varje operation. 

Då uppdraget är att försörja operation inför kommande dags operationer innebär detta att arbetet i huvudsak bedrivs på kvällar och helger. 

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande.

Provanställning upptill 6 månader kan komma att tillämpas.

Vi söker  

Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och förstår hur ditt arbete utgör en del av att upprätthålla en patientsäker vård.  Du är lyhörd, flexibel, och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar.  

Arbete bedrivs stundtals med ett högt tempo och det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetsmoment under dagen.    

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet i att jobba med materialförsörjning och/eller är undersköterska, gärna med erfarenhet från liknande verksamheter. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förrådshantering. 

Du har vana av datorarbete. 

Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.  

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Eva Saxeby 

Tf Chef Logistikprocessen
 072-4698846

Karin Åberg 
 072-584 06 66, karin.m.aberg@sll.se

Fackliga representanter

Kommunal, Liliana Gonzales, 08-123 936 27, liliana.gonzalez-quijano@sll.se

 

Dela detta jobb

Förrådspersonal/Vaktmästare till Sterilteknik, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset