medrek.se

Forsknings- och utbildningschef till Funktion Bild och Funktion

Ansök nu

Forsknings- och utbildningschef till Funktion Bild och Funktion

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 
 
Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation
 
Vi är en bild- och funktions diagnostisk funktion med nio olika funktionsområden, med verksamheter i Huddinge och Solna. Vi söker nu dig som vill vara med och leda Karolinska Universitetssjukhuset in i framtiden som Forsknings- och utbildningschef (FoU-chef) för Bild och Funktion.  
 
Vi söker  
För att kunna söka tjänsten krävs att du har:  
◾ betydande forsknings- och utbildningsmeriter, motsvarande minst docentur  
◾ bred erfarenhet av klinisk forskning inom diagnostisk medicin  
 
Vi vänder oss till dig som är en god kommunikatör och som har förmåga att engagera, motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. För att lyckas i rollen ser vi även att du är en handlingskraftig och erfaren ledare med god strategisk förmåga och förmåga att se helheten.
Du förväntas vara ett föredöme och visa personlig omtanke.
 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.
 
Bild och Funktion skall bedriva sitt FoU arbete enligt Karolinskas FoU handbok – dock ser vi att rollen som FoU chef är än mer utvecklingsbar och ser gärna att du tar dig an rollen med ett innovativt förhållningssätt. Eftersom rollen också innebär att vara en brygga mellan Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är förståelse och erfarenhet från både hälso- och sjukvård och universitetsvärlden önskvärd.  
 
Vi erbjuder  
Som FoU-chef på funktionsnivå bistår du funktionschefen vid Karolinska Universitetssjukhuset och prefekter vid Karolinska Institutet kopplade till Bild och Funktion att ansvara för de gemensamma resurserna för forskning och utbildning samt utveckling och innovation, inom ramen för det regionala ALF-avtalet.
Du ansvarar även för att bistå funktionschef samt prefekter gällande strategisk utveckling och framdriften av forsknings- och utbildningsuppdraget.
Du ansvarar för löpande utvärdering av funktionens FoU-aktiviteter, i nära samverkan med prefekter vid Karolinska Institutet, samt för att bistå funktionschefen med att säkerställa och utveckla en vårdmiljö som skapar goda förutsättningar för klinisk forskning, utbildning samt utveckling och innovation.
Du rapporterar direkt till funktionschef och motsvarande prefekt vid Karolinska Institutet och deltar i ledningsgruppen inom funktionen.  
 
Om tjänsten  
Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att ha kontorsplats både i Huddinge och Solna och dela din tid mellan siterna.  
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Juhana Hakumäki 
Funktionschef
contacticon mobile 072-5955952

Fackliga representanter
Kommunal Catharina Häggbom tel: 08 517 75 173
Läkarföreningen Yvonne Dellmark tel: 073 668 17 40
Vårdförbundet Eva Håkansson tel: 08 517 75 161
Vision Pernilla Helmersson tel: 070 167 12 99
Saco Pasi Nyberg tel: 072 580 86 84

Dela detta jobb

Forsknings- och utbildningschef till Funktion Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset