medrek.se

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Regioner
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Vi erbjuder
Vi söker en ny Forskningssjuksköterska till Cancerstudieenheten i Solna där ca 25 forskningssjuksköterskor och Provtagningskoordinatorer arbetar tillsammans. 
 
Cancerstudieenheten arbetar idag med ca 200 cancerstudier på alla typer av diagnoser och vi söker en ny forskningssjuksköterska till vårt team som kommer att arbeta med ffa melanom och urologiska studier. 
 
Som Forskningssjuksköterska kommer du arbeta med läkemedels- och provtagningsstudier tillsammans med våra forskande läkare för att hitta nya bättre behandlingar till våra cancerpatienter. 
 
Cancerstudieenheten är en del av Tema Cancers temaövergripande prövningsenhet på Karolinska Universitetsjukhuset där totalt ca 60 medarbetare arbetar i Solna och Huddinge 
  
Om tjänsten  
Som forskningssjuksköterska ansvarar du för uppstart av nya studier och studiegenomförandet tillsammans ansvarig prövare och övrig personal inom tumörgruppen.  
Som forskningssjuksköterska informerar och inkluderar du patienter i våra pågående studier. Du hanterar bland annat blodprovstagning i form av farmakokinetik/genetik, datainsamling, datainmatning i CRF samt medverkar vid monitorering.  
 
På avdelningen har vi ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det omfattande regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna bedrivas smidigt och patientsäkert. 
 
Patienterna träffar läkare och får sin behandling inne på Nya Karolinska men din administrativa arbetsplats kommer att vara på hotellet plan 3 mittemot tillsammans med dina kollegor. 
 
Vi söker
Vi söker dig som har ett intresse för klinisk forskning, är flexibel, noggrann och kvalitetsinriktad. Du behöver vara stresstålig och ha lätt att samarbeta med alla våra samarbetspartner på kliniken. Du är drivande, tar ansvar för dina projekt och har en vilja att driva utvecklingen av vår enhet framåt. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  Tidigare arbete som forskningssjuksköterska och eller inom Cancersjukvård.Förmåga att uttrycka sig skriftligt, läsa och förstå engelska.
 
Vikariat: t o m 2020-12-31
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johanna Vernersson 
Chefsjuksköterska
contacticon mobile 070-450 76 16

Fackliga representanter
Stina Wirén Vårdförbundet tel 08-517 765 44

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset