medrek.se

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Ansök nu

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Vi erbjuder
Cancerstudieenheten är en del av Tema Cancers temaövergripande prövningsenhet, där totalt ca 60 medarbetare arbetar. Just nu pågår ca 300 studier samt ytterligare 70 som planeras att starta inom kort.
Vi söker nu en ny Forskningssjuksköterska till vårt team som kommer arbeta med Lungcancerstudier.

Om tjänsten
På Cancerstudieenheten i Solna arbetar ca 25 forskningssjuksköterskor med alla typer av cancerdiagnoser.
Som Forskningssjuksköterska kommer du arbeta med och ansvara för våra läkemedelsstudier tillsammans med våra forskande läkare för att hitta nya bättre behandlingar till våra cancerpatienter.
Som forskningssjuksköterska ansvarar du för uppstart av nya studier och studiegenomförandet tillsammans ansvarig prövare och övrig personal inom tumörgruppen.
Du informerar och inkluderar patienter i våra pågående studier. Du hanterar blodprovstagning i form av farmakokinetik/genetik, datainsamling, datainmatning i CRF samt medverkar vid monitorering.
På avdelningen har vi ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det omfattande regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna bedrivas smidigt och patientsäkert.

Vi söker
Vi söker dig som har ett intresse för klinisk forskning, är flexibel, noggrann och kvalitetsinriktad. Du behöver vara stresstålig och ha lätt att samarbeta med alla våra samarbetspartner på kliniken. Du är drivande, tar ansvar för dina projekt och har en vilja att driva utvecklingen av vår enhet framåt.

Kvalifikationer
Krav:
 Legitimerad sjuksköterska. Tidigare arbete som forskningssjuksköterska och eller inom Cancersjukvård. Förmåga att uttrycka sig skriftligt, läsa och förstå engelska.

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
- Johanna, Enhetschef

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska - Cancerstudieenheten i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset