medrek.se

Forskningssjuksköterska med fokus på kostnadsberäkningar och avtalsförhandling

Regioner
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Forskningssjuksköterska med fokus på kostnadsberäkningar och avtalsförhandling

Vi erbjuder
Karolinska Trial Alliance (KTA) är en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Stockholms Läns Landsting (SLL).  
 
Karolinska Trial Alliance tillhör Karolinska Universitetssjukhuset och har som regional nod i uppdrag att tillhandahålla tjänster för att underlätta och stödja processen i att snabbare få fram läkemedel och medicinska innovationer som kan komma till nytta för patienterna. Liksom att utveckla ett starkt samarbete mellan sjukvård, akademi och näringsliv i hela Stockholms läns landsting.  
 
Karolinska Trial Alliance är involverade i projekt och studier initierade såväl från industrin som från akademin. Verksamheten består av tre enheter; Karolinska Trial Alliance Fas I genomför studier i tidig fas och Prim är en mottagningsverksamhet som gör primär-och öppenvårdsstudier. Vår tredje enhet, Karolinska Trial Alliance Support erbjuder administrativt och regulatoriskt stöd.  
 
Vi strävar ständigt efter att utvecklas och bygga ett kompetent team med vilja, energi och nytänkande och genom detta bidra till framgångsrik forskning i Sverige. 
 
Om tjänsten
Som kontraktskoordinator på Karolinska Trial Alliance kommer du koordinera och ansvara för vårt arbete med kostnadsberäkningar och avtalsförhandlingar vid kliniska studier. Tjänsten innebär både att fördela arbetet i vår avtalsgrupp samt att själv kostnadsberäkna och avtalsförhandla. Detta innebär en att du blir en primär kontaktpunkt för våra kunder inom detta område. Vi tror även att du kommer att vara med och utveckla vår process och våra arbetssätt internt i avtalsgruppen. Tjänsten är på heltid och arbete kommer utföras på alla Karolinska Trial Alliances tre enheter (det vill säga både i Huddinge och i Solna). 
 
Vi söker
Vi söker dig som söker en ny utmaning och är drivande och initiativrik. Du gillar att samarbeta med andra medarbetare, men kan samtidigt självständigt driva dina ansvarsområden framåt. Du är noggrann och håller deadlines. Du är kundorienterad och har förmåga att på ett enkelt sätt förklara affärsmodeller. Du har lätt att lära, är flexibel och har en positiv inställning. Du har förmågan att lyssna in båda sidor i en förhandling och är både lyhörd och kommunikativ. 
 
Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser i gruppen för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.   
 
Kvalifikationer 
Du har några års erfarenhet av läkemedelsprövningar/kliniska studier antingen som forskningssjuksköterska eller från industrin och har relevant akademisk utbildningsbakgrund för detta. 
Du är van av att göra beräkningar i Excel eller liknande program.
Du är van att granska avtal på både svenska och engelska. 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att förhandla avtal.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
KTA tillämpar sex månaders provanställning vid tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.
 
Välkommen att ansöka! 
 
Sökord: Forskningssjuksköterska, start-up, Kontraktskoordinator, kliniska studier, Clinical Contracts Manager, Contract Manager, projektledare, kliniska prövningar

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Andreas Gustafsson 
Ekonomichef/Vice verksamhetschef
contacticon phone +46(0)760 50 65 01

Fackliga representanter
Vision Nese Fägnell 070 085 65 54
Vårdförbundet Ewa Köhler tel:070-168 40 68
Medlemstelefon Vårdförbundet: 08-585 80352
SACO Eva Thimgren-Varenius tel:070-420 36 86

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska med fokus på kostnadsberäkningar och avtalsförhandling

Karolinska Universitetssjukhuset