medrek.se

-->

Vi behöver din kompetens för kliniska läkemedelsprövningar i Huddinge!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i ett sammansvetsat team med goda möjligheter till utveckling under handledning av erfarna kollegor. Arbetet är förlagt dagtid, men enstaka kvällar kan förekomma.

Om verksamheten
Klinisk Farmakologisk Prövningsenhet (KFP) är en prövningsenhet som är en del av den medicinska enheten Klinisk farmakologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Klinisk farmakologi bedriver laborativ och konsultativ verksamhet inom rationell läkemedelsbehandling. KFP har snart 35 års erfarenhet av att planera och genomföra industrisponsrade och akademiska läkemedelsstudier i fas 1-3 på både patienter och friska frivilliga försökspersoner.

Vi arbetar enligt Good Clinical Practice (ICH-GCP) och lägger mycket stor vikt vid kvalitet och säkerhet. KFP är en av en handfull enheter med Läkemedelsverkets tillstånd att genomföra såkallade first-in-humanstudier då ett nytt läkemedel studeras på människa för första gången. På KFP tjänstgör tre forskningssjuksköterskor och 1-2 läkare inklusive sektionschefen.

Läs gärna vidare om oss HÄR.

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska på KFP har du ett självständigt arbete där du fungerar både som studiekoordinator och sjuksköterska. Du deltar i alla faser av planering, design och praktiskt genomförande av studierna. Du deltar också aktivt i enhetens kontinuerliga kvalitetsarbete. Du kan ha det administrativa huvudansvaret för en eller ett par studier, men behöver vara insatt i alla pågående studier. En naturlig del av arbetet är att representera enheten vid möten och konferenser, ibland utomlands.

Vi söker
Eftersom vi bedriver läkemedelsstudier i tidig klinisk utvecklingsfas söker vi en legitimerad sjuksköterska med betydande erfarenhet av akutsjukvård.

Vi söker dig som vill utvecklas i ett annorlunda sjuksköterskejobb. Du är noggrann, strukturerad, flexibel, självständig, utåtriktad och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att fungera i teamet.

Kvalifikationer 
Krav: 
- Legitimerad sjuksköterska
- Erfarenhet av akutsjukvård
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift 
- God datorvana

Meriterande:
- Specialistutbildning i anestesi eller intensivvård
- Utbildning i och/eller tidigare erfarenhet av kliniska prövningar/forskning
- Goda kunskaper i Good Clinical Practice (GCP)


Om rekryteringsprocessen
6 månaders provanställning kommer att tillämpas i denna rekrytering. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården. Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Forskningssjuksköterska/Studiekoordinator till Klinisk Farmakologisk Prövningsenhet

Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb