medrek.se

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Vi söker dig som vill arbeta som forskningssjuksköterska på Karolinska Trial Alliance (KTA)- en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Stockholms Läns Landsting (SLL).   Verksamheten ligger centralt belägen i moderna lokaler på Sabbatsbergs sjukhus. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och bygga kompetenta team med vilja, energi och nytänkande och genom detta bidra till framgångsrik forskning i Sverige.    

Om tjänsten  

Vi söker en forskningssjuksköterska som är van att arbeta med flera kliniska prövningar parallellt. Vi arbetar idag i två team med ett par forskningssjuksköterskor och en teamledare i respektive team. 

Arbetet innebär patientansvar vilket inkluderar besök med provtagning och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. Utöver detta tillkommer även datainmatning, administration och andra ansvarsområden på enheten. Likaså är det stort fokus på patientrekrytering under perioder då detta är aktuellt.  

KTA är en verksamhet under ständig utveckling och vi ser gärna att du även tar en aktiv roll i detta och alla möjligheter finns att få fler ansvarsuppgifter.  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning samt ett års vikariat, båda tjänsterna är på heltid. 

Vi söker  

Vi söker dig som gillar utmaningar, är drivande, flexibel och självständig.  Det är också viktigt att du är serviceminded och att du tycker arbetet är en rolig del av livet. Du har lätt att lära och har en positiv inställning. Vi söker någon som är lösningsorienterad och tycker att problemlösning är kul. 

Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser i gruppen för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.  

Kvalifikationer  

  • Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har utbildning i och/eller tidigare erfarenhet av kliniska prövningar/forskning men det är inte ett krav.  
  • Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i MS Office samt vana från att använda olika IT-lösningar och tycker att det är kul med olika IT-system.  
  • Du har inga problem med att prata i telefon och kommunicera med både patienter och aktörer KTA samarbetar med, utan tycker att detta är en kul del av arbetet.  

Urval kommer att sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.   

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev

Om Karolinska Trial Alliance

Karolinska Trial Alliance (KTA) är en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Stockholms Läns Landsting (SLL).  

KTA tillhör Karolinska Universitetssjukhuset och har som regional nod i uppdrag att tillhandahålla tjänster för att underlätta och stödja processen i att snabbare få fram läkemedel och medicinska innovationer som kan komma till nytta för patienterna. KTA arbetar även för att utveckla ett starkt samarbete mellan sjukvård, akademi och näringsliv i hela Stockholms Läns Landsting.  

KTA är involverade i projekt och studier initierade såväl från industrin som från akademin. KTA består av tre enheter; KTA Fas I genomför studier i tidig fas och KTA Support som ger administrativt och regulatoriskt stöd samt KTA Prim, en unik mottagningsverksamhet för kliniska prövningar.  

Vår tredje enhet, KTA Prim är en unik mottagningsverksamhet för kliniska prövningar som har i uppdrag att öka forskningen inom öppen- och primärvård. Prim är en forskningsenhet som gör det möjligt för primärvården inom SLL att på ett effektivt sätt kunna medverka i kliniska prövningar utan att belasta befintliga resurser avsedda för rutinsjukvård. KTA Prim erbjuder ett helhetskoncept inom kliniska prövningar i fas II-IV, vilket inkluderar rekrytering, mottagning, infrastruktur och studieadministration.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår 

Kontakt
Linda Nyberg 
 +46725981279

Fackliga representanter

Vårdförbundet Iréne Sjöström tel: 073-668 16 78

Vision Kristina Edvardsson 08-585 800 00

Läkarförbundet Annette Bruchfeld tel:08- 585 826 02

SACO tel:070-420 36 86

Kommunal Carina Nilsson Ahlqvist tel:08- 585 806 03

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Karolinska Universitetssjukhuset