medrek.se

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Regioner
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Vi söker dig som vill arbeta som forskningssjuksköterska på Karolinska Trial Alliance (KTA)- en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Stockholms Läns Landsting (SLL).   Verksamheten ligger centralt belägen i moderna lokaler på Sabbatsbergs sjukhus. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och bygga kompetenta team med vilja, energi och nytänkande och genom detta bidra till framgångsrik forskning i Sverige.   
 
Om tjänsten  
Vi söker en forskningssjuksköterska som är van att arbeta med flera kliniska prövningar parallellt. Vi arbetar idag i två team med ett par forskningssjuksköterskor och en teamledare i respektive team. 
 
Arbetet innebär patientansvar vilket inkluderar besök med provtagning och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. Utöver detta tillkommer även datainmatning, administration och andra ansvarsområden på enheten. Likaså är det stort fokus på patientrekrytering under perioder då detta är aktuellt.  
 
KTA är en verksamhet under ständig utveckling och vi ser gärna att du även tar en aktiv roll i detta och alla möjligheter finns att få fler ansvarsuppgifter.  
 
Vi erbjuder ett års vikariat på heltid med start 2019-05-01.
 
Vi söker  
Vi söker dig som gillar utmaningar, är drivande, flexibel och självständig.  Det är också viktigt att du är serviceminded och att du tycker arbetet är en rolig del av livet. Du har lätt att lära och har en positiv inställning. Vi söker någon som är lösningsorienterad och tycker att problemlösning är kul. 
 
Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser i gruppen för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.  
 
Kvalifikationer  
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har utbildning i och/eller tidigare erfarenhet av kliniska prövningar/forskning men det är inte ett krav.  
Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i MS Office samt vana från att använda olika IT-lösningar och tycker att det är kul med olika IT-system.  
Du har inga problem med att prata i telefon och kommunicera med både patienter och aktörer KTA samarbetar med, utan tycker att detta är en kul del av arbetet.  
Urval kommer att sker löpande  under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Utbildningsbevis om legitimation som sjuksköterska
 
Om Karolinska Trial Alliance
Karolinska Trial Alliance (KTA) är en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Stockholms Läns Landsting (SLL).  
 
KTA tillhör Karolinska Universitetssjukhuset och har som regional nod i uppdrag att tillhandahålla tjänster för att underlätta och stödja processen i att snabbare få fram läkemedel och medicinska innovationer som kan komma till nytta för patienterna. KTA arbetar även för att utveckla ett starkt samarbete mellan sjukvård, akademi och näringsliv i hela Stockholms Läns Landsting.  
 
KTA är involverade i projekt och studier initierade såväl från industrin som från akademin. KTA består av tre enheter; KTA Fas I genomför studier i tidig fas och KTA Support som ger administrativt och regulatoriskt stöd samt KTA Prim, en unik mottagningsverksamhet för kliniska prövningar.  
 
Vår tredje enhet, KTA Prim är en unik mottagningsverksamhet för kliniska prövningar som har i uppdrag att öka forskningen inom öppen- och primärvård. Prim är en forskningsenhet som gör det möjligt för primärvården inom SLL att på ett effektivt sätt kunna medverka i kliniska prövningar utan att belasta befintliga resurser avsedda för rutinsjukvård. KTA Prim erbjuder ett helhetskoncept inom kliniska prövningar i fas II-IV, vilket inkluderar rekrytering, mottagning, infrastruktur och studieadministration.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Linda Nyberg 
contacticon phone +46725981279
Joanna Blomquist 
Personaladministratör
contacticon phone 072-582 32 92

Fackliga representanter
Vårdförbundet Ewa Köhler tel: 0701-684068
Vision Kristina Edvardsson 08-585 800 00
Läkarförbundet Ylva Vladic Stjernholm 08-517 700 00
SACO Eva Fjällgren 08-517 716 36
Kommunal Catharina Häggbom 08-517 751 73

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Prim

Karolinska Universitetssjukhuset