medrek.se

Forskningssjuksköterska till Postcovid-mottagningen

Regioner
Utgår

2022-07-06

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Postcovid-mottagningen

Är du sjuksköterska med stort intresse för forskning? Har du några års yrkeserfarenhet och vill vara med och utveckla framtidens post covidvård? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

  • Möjlighet att arbeta inom ny och väldigt dagsaktuell forskning
  • Möjlighet att vara med och bidra till framtidens post covidvård
  • Interna utbildningar och föreläsningar inom för mottagningen relevant område
  • Arbete tillsammans med andra yrkeskategorier med både lång erfarenhet och specialistkompetens inom området

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten
Inom enheten kommer olika studier för patienter med postcovid diagnos att genomföras, med bland annat provtagningsstudier, behandlingsstudier och akademiska studier. Även studier med andra infektionsdiagnoser kan komma i fråga.

De administrativa uppgifterna kan innefatta uppstartsarbete, logistik, planering, genomförande, dokumentation och koordinering av olika projekt. De kliniska arbetsuppgifterna vid besök kan innefatta bland annat inhämtande av samtycke för studier, provtagning av blodprover eller att hantera andra prover, genomföra undersökningar, samla in data och föra in data i register. Du kommer att arbeta parallellt med flera studier av olika slag. Det är viktigt att upparbeta ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier och med de olika kliniska verksamheterna inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Annonsen avser en projektanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd måndag–fredag. Du kommer att ha din arbetsplats på postcovid-mottagning i Huddinge.

Vi söker
Vi söker dig som:

Har en god samarbetsförmåga och är noggrann och strukturerad. Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Är flexibel, tycker om att arbeta självständigt mot deadlines.

Du behöver även vara stresstålig då många olika forskare kan behöva hjälp och ofta väldigt nära i tid. Vidare tycker du om att arbeta med förbättringsarbete och vill vara med och utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.


Kvalifikationer

Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska
  • Några års erfarenhet av yrket och trygg i yrkesrollen
  • God datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana av att använda olika IT-system

Meriterande:

  • Utbildning inom Good Clinical Practice (GCP)
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska, annan forskningsverksamhet och/eller kliniskt arbete  

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev 
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Postcovid-mottagningen

Karolinska Universitetssjukhuset