medrek.se

Forskningsundersköterska till Cancerstudieenheten Solna

Regioner
Utgår

2021-03-04

Ansök nu

Forskningsundersköterska till Cancerstudieenheten Solna

Vi erbjuder
Vi söker Dig som är intresserad av klinisk cancerforskning till vårt team av forskningssjuksköterskor och forskningsundersköterskor på Cancerstudieenheten i Solna  

Som forskningsundersköterska arbetar du med provtagningen i alla våra studier och ansvarar för provtagningsstudier tillsammans med våra forskande läkare.

Cancerstudieenheten är en del av Tema Cancers temaövergripande prövningsenhet på Karolinska Universitetssjukhuset där totalt cirka 60 medarbetare arbetar i Solna och Huddinge. Vi arbetar med ca 350 studier på alla cancerdiagnoser för att hitta nya bättre behandlingsmetoder för våra patienter med cancersjukdom.

Vi är ett positivt och kompetent team av sjuksköterskor, undersköterskor som arbetat länge inom cancervården och med studier, vilket innebär att du kommer att få stöd och hjälp av erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser både inom cancervård, kliniska prövningar och cancerforskning. Inskolningen är individanpassad utifrån Din erfarenhet och behov.

Om du tycker att det låter spännande, så ska du söka tjänsten som forskningsundersköterska.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär att du tar blodprover på våra studiepatienter och hanterar proverna enligt föreskrifterna inom respektive studie med t ex centrifugering, pipettering, nedfrysning osv.

Vi har ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det omfattande regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna genomdrivas med kvalitè och på ett patientsäkert sätt.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

  • är rygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • samarbetar för att nå gemensamma mål. Du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats samt håller deadlines.

  • hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av akutsjukvård.  

Meriterande: Tidigare arbete inom forskning och/eller erfarenhet av cancersjukvård. Du behöver kunna läsa och förstå engelska.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Examensbetyg 

Vänligen notera att din ansökan inte är giltig förrän du bifogar dina examensbetyg.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Forskningsundersköterska till Cancerstudieenheten Solna

Karolinska Universitetssjukhuset