medrek.se

Funktionsenhetschef till Barn PMI i Huddinge, Tema Barn och Kvinnosjukvård

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Funktionsenhetschef till Barn PMI i Huddinge, Tema Barn och Kvinnosjukvård

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 
 
Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 
 
Vi söker nu en person som vill leda och utveckla barnanestesi- och operationsverksamheten på Huddinge.  
 
Om tjänsten 
Barn Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) Huddinge utgör en del av det siteövergripande Funktionsområdet Barn PMI. Organisatoriskt tillhör verksamheten Tema Barn och Kvinnosjukvård. Vi arbetar i flera olika patientflöden, med både elektiva och akuta operationer samt extern anestesi av bland annat regionvårds barn (cirka 2500 per år). 
 
Som funktionsenhetschef inom Barn PMI i Huddinge har du det övergripande strategiska ansvaret att utveckla det integrerade vård-/FoU-uppdraget för dina patienter. Du har ansvar för enhetens ekonomi, kvalitetsutfall för patienterna som vårdas inom funktionen samt medarbetaransvar för läkargruppen. 
 
Du utformar och leder ditt funktionsenhetens ledningsgrupp och utser områdesansvariga. Tillsammans utvecklar ni de interprofessionella teamen och ansvarar både för att utveckla digitala styrkort och kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete för patienterna. Du arbetar med FOUUI-ansvarig inom patientområdet för att stimulera forskningen inom enheten. 
 
Du har ansvar även för att prioritera och använda flödets resurser effektivt samt bidra till sjukhusets resurseffektivitet i samarbete med andra chefer. Du har ett nära samarbete med patientområdets vårdenhetschef (VEC) och omvårdnadscheferna (OVC). Du rapporterar direkt till funktionsområdeschefen och är en del av funktionsområdets ledningsgrupp. Du ansvarar för att internt och externt representera Karolinska Universitetssjukhuset och kommunicera i frågor gällande de aktuella patientgrupperna. 
 
Om du vill veta mer om vår verksamhet är du välkommen att besöka vår hemsida www.karolinska.se. 
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesi och intensivvård.  
 
Det är en fördel om du har barnerfarenhet och ledarskapsmeriter. Vi ser gärna att du har forsknings- och utbildningsmeriter.  
 
Varmt välkommen att söka! 
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Jonas Berner 
Funktionsområdeschef
contacticon phone 08-517 77249

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Yvonne Dellmark, tel. 073-668 17 40
Kommunal, Madeleine Brunskog Eriksson tel. 076- 948 98 96
Vårdförbundet, Rozita Afkhami Sadoughi tel. 08-123 554 21, Ewa Köhler tel. 08-585 893 91
Vision, Pernilla Helmersson tel. 08 517 880 76

Dela detta jobb

Funktionsenhetschef till Barn PMI i Huddinge, Tema Barn och Kvinnosjukvård

Karolinska Universitetssjukhuset