medrek.se

Vill du arbeta i en positiv och utvecklande miljö? Välkommen till oss på fysioterapienheten! Fysioterapienheten ingår i verksamhetsområdet Paramedicin. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, logopeder, kuratorer och en friskvårdskonsulent, tillsammans gentemot sjukhusets olika enheter som består av sluten- och öppenvård. Tillsammans är vi cirka 60 personer. Paramedicin har en egen FOUU-grupp som stärker utveckling av våra professioner, handledning av studenter och vår psykosociala arbetsmiljö. Här finns generösa möjligheter till kompetensutveckling och vi har flera forum för att lära av varandra, reflektera kring till exempel etiska frågor och att träna tillsammans. Särskilt populärt är vår "fredagsfys".

 

Fysioterapeut på Södertälje sjukhus:
En av våra fysioterapeuter kommer att gå på föräldraledighet, därför söker vi nu en vikarie. I dina arbetsuppgifter ingår dels arbete på en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning mot hjärt- och kärlsjukdomar, dels öppenvård. På vårdavdelningen vårdas främst patienter med akut kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar.  Du kommer att ha möjlighet att följa patienter från slutenvård till öppenvård. Öppenvården består främst av styrke- och konditionsträning  i grupp för hjärtpatienter, som du leder tillsammans med erfarna kollegor.

Dina personliga egenskaper:
God samarbetsförmåga, ansvarstagande samt självständighet är önskvärda färdigheter. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Erfarenhet av fysioterapi inom hjärt-kärlrehabilitering är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda grupper både på land och i bassäng och att sköta administration kring öppenvårdspatienter.

 

Anställningsform:

Vikariat  vid föräldraledighet från 2019-12-01, eller enligt överenskommelse, till 2020-10-01, med möjlighet  till förlängning. Helgtjänstgöring ingår med cirka fyra helger per år. Studenthandledning kan bli aktuellt.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Fysioterapeut, Fysioterapienheten, Södertälje Sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb