medrek.se

Fysioterapeut! Här finns Roslagens roligaste jobb!

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Fysioterapeut! Här finns Roslagens roligaste jobb!

Om oss
Hemrehabilitering i en fantastisk arbetsmiljö - det vackra Roslagen. Bakom varje dörr öppnar sig någon annans värld!  
Som fysioterapeut/sjukgymnast är det din utmaning att tillsammans med kunden och teamet hitta den bästa träningen, hjälpmedlen och anpassningen av bostaden för att möjliggöra ett tryggt och aktivt boende.  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Hemrehabilitering är en del av kundval där även hemtjänst och hemsjukvård ingår. Du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor/undersköterskor/vårdbiträden och övriga paramedicinare runt kunden. Du handleder teamet i ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning.  
 
Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Vi använder ett digitalt signeringssystem för ordinationer som legitimerad personal lägger in i systemet och vårdpersonal signerar när det utförts. Vi välkomnar därför dina och övriga teamets idéer och förslag till utvecklig av hemrehabiliteringen.  
 
Som nyanställd får du en kollega som mentor.  
 
Om dig
Du är Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.  
Erfarenhet av hemrehabilitering är meriterande.  
Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner.  
 
Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt
Susanne Karlsson 
Enhetschef
0176-327439

Fackliga representanter
Facklig representant nås via växeln 0176 - 10 100
Referensnummer
154354

Dela detta jobb

Fysioterapeut! Här finns Roslagens roligaste jobb!

TioHundra