medrek.se

Fysioterapeut med uppdrag inom öppenvård lungsjukvård i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Fysioterapeut med uppdrag inom öppenvård lungsjukvård i Solna

Är du en erfaren arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Vi söker nu en kollega för uppdrag inom Karolinska Universitetssjukhusets Tema Inflammation och infektion som vill vara med och driva vår verksamhet framåt!

Vi erbjuder

Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att utvecklas.

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team, genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Om tjänsten

Som fysioterapeut inom öppenvården med uppdrag inom Tema Inflammation och infektion träffar du vuxna patienter med svår lungsjukdom så som till exempel lungfibros, PAH samt lungtransplanterade. Förutom individuella behandlingar och bedömningar så bedriver vi gruppverksamhet i gym i nära samarbete med undersköterska. Inom sektionen finns erfarna kollegor som jobbar med både sluten och öppenvård. Tjänsten kan även innefatta tjänstgöring i slutenvård samt helgtjänstgöring.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • utredning och behandling
  • rådgivning till patient och anhörig
  • att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov
  • handleda studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Annonsen avser tillsvidareanställning, heltid (40 h/vecka), med möjlighet till diskussion om förändrad arbetsgrad. Tillträde sker snarast. Du erbjuds även möjlighet att kombinera egna studier eller forskning med klinisk verksamhet.

Vi söker   

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot ibland är högt och arbetsuppgifterna varierande.

Som person är du nyfiken, flexibel och påläst. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga. Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet. Vidare har du ett stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Meriterande:

-     Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård

-     Magister- master-, specialist- eller doktorsexamen

-     Erfarenhet av att bedriva utvecklings/forskningsprojekt

-     Erfarenhet av studenthandledning

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Funktion Hälsoprofessioner ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande vård. Funktionen består av drygt 600 arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer som arbetar med patientens hälsa, livskvalitet och vardagsfunktion som gemensam nämnare.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut med uppdrag inom öppenvård lungsjukvård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset