medrek.se

logga

FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST

Företag Unicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST

Unicare Vård i Jönköpings län AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare ägs av Lideta Hälsovård som är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsovård, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast till Vetlanda vårdcentral.

Arbetsuppgifterna består i bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar. Behandling sker både individuellt och i grupp. Vi har även riktad verksamhet såsom smärtskola och artrosskola. 

Vi arbetar i rehabteam där olika yrkeskategorier samarbetar för att utveckla bästa behandling för våra patienter. Vårdcentralen har ett eget gym där patienterna kan träna.

God gemenskap och gott samarbete  är viktigt. Intern utbildning inom regionen samt möjlighet att utvecklas inom yrket finns. 

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom öppen vård. Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga.

Vi arbetar för ett nära samarbete mellan olika yrkeskategorier. 

Välkommen att bli en av oss i Vetlanda.

Vid frågor kontakta fysioterapeut Frida Persson 010-2432632, frida.a.persson@rjl.se

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Anställningens omfattning: Heltid

  • Löneform: månadslön

  • Antal lediga befattningar: 1

  • Sysselsättningsgrad: 100%

  • Referensnummer: 2021/31

  • Kontakt: Ingvor Andersson 0735309877

Välkommen med dina ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST

Unicare