medrek.se

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut och vill arbeta i vår HSL-organisation i Ånge kommun.

Om arbetet
Du arbetar tillsammans med medarbetarna i hälso- och sjukvårdsorganisationen för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård i framkant. 
Som legitimerad fysioterapeut kommer du att utföra bedömning, behandling och träning i patienternas hem, vilket ställer krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom. Du kommer även vara förskrivare av hjälpmedel. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, enhetschefer och undersköterskor, så det är bra om du har vana vid och trivs med att arbeta i multiprofessionella team. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner. Vi värdesätter därför en god pedagogisk förmåga.
I rollen som fysioterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet och du deltar i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål. 

Vårt erbjudande till dig som fysioterapeut
Utöver en marknadsmässig lön och förmåner såsom subventionerad friskvård erbjuder vi dig andra goda förmåner. Som nyanställd hos Ånge kommun och som inflyttad till kommunen kan du som fysioterapeut få möjligheten att ta del av rekryteringspremie på upp till 100 000 kronor. 
Som fysioterapeut i Ånge kommun erbjuds du ett varierat arbete i en utvecklingsinriktad roll. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom handledning och förbättringsarbete bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom bland annat utbildningar och tillgång till mentorskap.

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut och har förmågan att se helheten samt kan samverka med andra yrkesgrupper. 
Körkort och datorvana är ett krav. 

Anställning
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande för denna rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!                                                                         

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.ange.se/ledigajobb, på samma sida hittar du även mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.  

Sista ansökningsdag 2018-09-30

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Inför rekryteringsarbetet har Ånge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag eller liknande tjänster.

Ånge kommun ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Dessutom har du tillgång till en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. I Ånge kommun finns allt du behöver, och med goda kommunikationer har du städer och fjäll inom räckhåll. Här är livet enkelt och nära!

I våra verksamheter bedömer vi mångfald som en styrka och ser gärna att du som söker bidrar till detta. Vi bryr oss om våra anställda, därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats även viktigt för oss. Drogtest kan därför förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Ann Sofie Hagemo
Rekryterande chef
0732758830
AnnSofie.Hagemo@ange.se

Fysioterapeut/ sjukgymnast

Företag Ånge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb