medrek.se

logga

Fysioterapeut/Sjukgymnast Fysioterapimottagning, Sundsvall Sommaren 2024

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast Fysioterapimottagning, Sundsvall Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i kliniken Geriatrik, neurologi och rehabilitering. På fysioterapin arbetar 38 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning.

Nu söker vi legitimerade Fysioterapeuter/Sjukgymnaster till sommarvikariat hos oss på Fysioterapimottagningen i Sundsvall. Vikariaten gäller för perioden 2024-06-17 tom 2024-08-16.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning. Du deltar och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Arbetet kan innebära besök i patientens hemmiljö. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Du får möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang, trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledarskap samt en närvarande enhetschef. Hos oss har du dina fysioterapeutkollegor nära till hands. Det ger dig trygghet för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller har erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt arbetssätt och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även strukturerad genom att du kan planera, organisera och prioritera arbete på ett effektivt sätt.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell

Enhetschef

Telefon: +4660182045

E-post: anna-karin.zell@rvn.se

 

Sofia Nyberg

SACO

Telefon: +4660145600

E-post: sofia.nyberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut/Sjukgymnast Fysioterapimottagning, Sundsvall Sommaren 2024

Region Västernorrland