medrek.se

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård inom fysioterapi, med inriktning mot trauma och ortopedi? Trivs du att dela din arbetsdag med kompetenta kollegor som är engagerade i sitt arbete på en arbetsplats med en bredd av utvecklingsmöjligheter? Då ska du läsa vidare!
Vi erbjuder  
Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter med arbetet att forma och utveckla verksamheten utifrån patientens behov och med att arbeta i interprofessionella team. Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi inom Funktion Hälsoprofessioner består av elva enheter och har cirka 200 medarbetare, varav många har specialist- eller forskningskompetens. Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor i en stimulerande arbetsmiljö!   
 
Om tjänsten  
Tjänsten är förlagd inom vår verksamhet för trauma och ortopedi i Huddinge. Här utförs såväl planerade som akuta ingrepp inom främst proteskirurgi, traumakirurgi och artroskopisk kirurgi. Du kommer som medarbetare utgöra en viktig komponent i en enhet bestående av 17 personer, varav 15 fysioterapeuter och två arbetsterapeuter.  
 
Beroende på din bakgrund, intresse och kompetens kommer du vara verksam inom någon av våra verksamhetsgrenar: slutenvård, mottagningsarbete tillsammans med ortopedspecialist eller inom fysioterapins egen öppenvårdsverksamhet. Ditt arbete som fysioterapeut är evidensbaserat och kan inkludera såväl preoperativa som postoperativa insatser. I tjänsten ingår att periodvis handleda fysioterapistudenter från Sverige och andra länder. Inom befintlig tjänst finns goda möjligheter till akademisk fördjupning. Mentorskap är obligatoriskt för nyanställda.  
 
Tillträde sker 2019-08-12 eller enligt överenskommelse. Observera att helgtjänstgöring kan komma att ingå i uppdraget.  
 
Vi söker     
Vi vänder oss till dig som har ett kliniskt intresse av det ortopediska verksamhetsområdet och som upplever universitetssjukhusets kärnuppdrag och möjligheter som lockande: specialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.   
 
Som person är du nyfiken, gillar att ta egna initiativ och har god förmåga till att planera och prioritera. Du kan arbeta såväl i grupp som mer självständigt. Vi ser att du delar Karolinskas värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn, som vägleder oss att välja rätt beteende och attityd mot våra patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kvalifikationer   
- Legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård  
- Akademisk fördjupning så som magister- eller doktorsexamen är meriterande  
- Erfarenhet och intresse av arbete med patienter som genomgått protes- och traumakirurgi är en fördel.  
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!   
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att intervjuer kommer att hållas redan under ansökningstiden.   
 
Tillträde under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.  
 
Facklig kontakt: Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna: tel. 08-585 819 55 / johanna.lindholm@sll.se  
 
  
I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper. Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Thomas Larsson 
Funktionsområdeschef
contacticon phone 08-585 828 98
contacticon mobile 073-668 17 41

Fackliga representanter
Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna: 08-585 819 55 / johanna.lindholm@sll.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset