medrek.se

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård inom fysioterapi med inriktning mot trauma och ortopedi? Trivs du att dela din arbetsdag med kompetenta kollegor som är engagerade i sitt arbete på en arbetsplats med en bredd av utvecklingsmöjligheter, då ska du läsa vidare!
Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter med arbetet att forma och utveckla verksamheten utifrån patientens behov och med att arbeta i interprofessionella team. Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi består av elva enheter och har cirka 200 medarbetare, varav många har specialistkompetens eller forskningskompetens.
 
Vi erbjuder
Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor i en stimulerande arbetsmiljö! Hos oss får du unika möjligheter att arbeta med en kombination av högspecialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.
 
Om tjänsten 
Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge har en omfattande trauma- och ortopediskt inriktad verksamhet och betjänar såväl akuta patientflöden som planerade operationer. Detta vikariat är förlagt till traumaavdelningen för ortopedi och innefattar slutenvård om cirka tolv vårdplatser. Du kommer som medarbetare utgöra en viktig komponent i en enhet bestående av ungefär 20 personer, varav 15 fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. 
 
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
bedömning
mobilisering
undervisning av patienter och anhöriga
förskrivning av lämpliga hjälpmedel.
Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom fysioterapi och arbetsterapi. Ditt arbete som fysioterapeut är evidensbaserat och kan inkludera såväl preoperativa som postoperativa insatser. Handledning av fysioterapistudenter kan även komma att ingå i uppdraget. Mentorskap är obligatoriskt för nyanställda. 
 
Annonsen avser ett vikariat på 6 månader med tillträde 2019-08-19 eller enligt överenskommelse. Observera att helgtjänstgöring kan komma att ingå i uppdraget. Vi tillämpar individuell lönesättning.
 
Vi söker    
Vi vänder oss till dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med en akademisk fördjupning som magister eller doktorsexamen. Du har ett kliniskt intresse av det ortopediska verksamhetsområdet och lockas av den miljö som vi som universitetssjukhus har att erbjuda. Du är nyfiken och engagerad i din roll, gillar att ta egna initiativ och har god förmåga till att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att samarbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
  
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut godkänd av Socialstyrelsen. 
 
Magisterexamen är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av avdelningsarbete med patienter som genomgått ortopedisk kirurgi. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden
  
 Tillträde under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. 
  
I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper. Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Visstidsanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Thomas Larsson 
Funktionsområdeschef
contacticon mobile 073-668 17 41

Fackliga representanter
Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna: 08-585 819 55 / johanna.lindholm@sll.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom trauma och ortopedi till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset