medrek.se

Fysioterapeut/sjukgymnast Landskrona

Regioner
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Fysioterapeut/sjukgymnast Landskrona

Vi söker dig som är Fysioterapeut/Sjukgymnast och som vill vara med i utvecklingen av Kassakrokens- och Segergatans vård- och omsorgsboende i Landskrona.

Kassakroken har 41 lägenheter, fördelade på fyra boendeplan, för personer som behöver vård, stöd och omsorg med inriktning somatik.
Segergatan har 42 lägenheter, fördelade på fyra boendeplan varav 18 lägenheter för personer med demensdiagnos och 24 lägenheter med inriktning somatik.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.  
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SOL. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Meriterande

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Tillsvidareanställning, 40 %. Provanställning tillämpas

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Karin Åkesson 
Verksamhetschef Kassakroken
E-post: karinan@forenadecare.com
Telefon: 0728543900

Britt-Marie Nordström 
Verksamhetschef Segergatan
E-post: britt-marien@forenadecare.se
Telefon: 0728543910

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Fysioterapeut/sjukgymnast Landskrona

Förenade Care AB