medrek.se

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes för tillträde i januari 2019

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes för tillträde i januari 2019

Vi söker
dig som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut och som värdesätter ett arbetssätt där patienten sätts i fokus. Din kompetens och kreativitet ligger till grund för att varje individs behov tillgodoses med hänsyn till personens förutsättningar.

Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet och mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Meriterande är om du kan journalsystemet Treserva. B-körkort är ett krav då hembesök ingår i tjänsten. En personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i alla situationer. Vi erbjuder dig ett flexibelt och givande arbete där du både får vara med och utveckla verksamheten samt utveckla dig själv.

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten är januari 2019

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för vård och behandling av patienter i ordinärt och särskilt boende. Du ska tillsammans med kollegor arbeta för att alla patienter får vård och behandling utifrån deras individuella förutsättningar och behov. I jobbet ingår bland annat bedömningar, behandlingar, hemrehablitering, hjälpmedelsförskrivningar och dagrehabilitering.

Din arbetsgrupp består av ett härligt gäng med 3 arbetsterapeuter, 3 sjukgymnaster, 1 rehabassistent och sjuksköterskor.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes för tillträde i januari 2019

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering