medrek.se

Fysioterapeut / sjukgymnast till äldreboenden

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Fysioterapeut / sjukgymnast till äldreboenden

Om oss
Våra äldreboenden är i varierande storlek och finns inne i centrala Norrtälje och Rimbo och ute på landsbygden och skärgården. Vi har även ett kortidsboende. Nu söker vi dig som vill arbeta i team kring våra kunder.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du arbetar med kunden i ett team bestående av sjuksköterskor / undersköterskor / vårdbiträden och arbetsterapeuter. Du handleder teamet i ett rehabiliterande arbetssätt. 
Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning. 
Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av verksamhet. Vi använder ett digitalt signeringsverktyg för ordinationer som legitimerad personal lägger in i systemet och vårdpersonalen signerar när det utförts.. Dina och övriga teamets idéer och förslag till utveckling av verksamheten välkomnas. 
 
Anställningsintervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan!
 
Om dig
Du är legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast.  
erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. 
Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner. 
Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt
Susanne Karlsson 
Enhetschef
contacticon phone 0176-327439

Fackliga representanter
Nås via växel 0176-10100

Referensnummer
154510

Dela detta jobb

Fysioterapeut / sjukgymnast till äldreboenden

TioHundra