medrek.se

Fysioterapeut / Sjukgymnast till Medpro Clinic Steps

Företag Medpro Steps
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Fysioterapeut / Sjukgymnast till Medpro Clinic Steps

Medpro Clinic kommer med uppdrag från Hälso-sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen starta upp en öppenvårdsmottagning i primärvården med placering i Trollhättan med omnejd. Idag finns det ingen given eller bra hjälp för personer som har hamnat i ett beroende av benzodiasepiner, analgetika eller ångestdämpande läkemedel. Enheten ska hjälpa patienten med nedtrappning och utsättning av dessa läkemedel.

Vill du vara med?
Vi kommer att bilda ett tvärprofessionellt team med kurator, specialistläkare inom psykiatri och allmänmedicin, psykiatrisjuksköterska, och sjukgymnast som kommer att arbeta såväl lokalt som mobilt ut mot regionen.  För att bilda ett starkt team och effektiv nertrappningsenhet behöver dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta individuellt och i team där vi utgår från ett helhetsperspektiv, för att kunna planera framtida tiden för patienten på bästa möjliga sätt.

Som sjukgymnast ger du råd, stöd, behandling för att stärka patienten, i dels sin nuvarande hälsa och livssituation men också förbättra det fysiska och psykiska välbefinnandet  

Att verka nära patientens bostadsmiljö och närliggande vårdcentral ökar tillgängligheten för patienten därför kommer teamet även att arbeta mobilt i regionen.

Kvalifikationer
Du är utbildad fysioterapeut / sjukgymnast och det är meriterande om du tidigare har arbetat inom psykiatrin eller annat vårdområde/ organisation med beroendeproblematik. Om du erfarenhet av multimodal rehabilitering är det också en tillgång och även terapeutisk utbildning KBT steg 1.

Du är trygg och bekväm i din profession och har ett tydligt patientfokuserat arbetssätt.

Samarbetsförmåga, helhetssyn och intresse av utvecklingsarbete är viktigt för oss dels för att skapa ett bra teamarbete men också för att kunna möta patients behov på bästa sätt.

​Arbetstid: Flexibel arbetstid, schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänst:  Hel-eller deltid tillsvidareanställning

Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård

​Mer om Medpro Clinic

Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 170 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. 

Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Läs gärna mer på vår hemsida under "Lediga tjänster". Här kan du också ta del av vad våra kollegor tycker om sitt arbete på Medpro Clinic. Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan till Danielle Braender tel. 070 5599200 e-post  danielle@medpro.eu

Dela detta jobb

Fysioterapeut / Sjukgymnast till Medpro Clinic Steps

Medpro Steps